ACO Passavant

Preenakker 8
1785 Merchtem
T 052/38.17.70
F 052/38.17.71
E info@aco.be
W www.aco.be

Dé specialist in afwateringssystemen en afscheidingstechnieken biedt u een systeemaanbod dat zowel in de breedte als in de diepte uniek is.

ACO Passavant NV omsluit een waaier van producten, opgedeeld in volgende productgroepen:

 ACO Self®, afwateringssystemen voor tuin, terras en oprit.
 ACO Drain®, afwateringssystemen voor industrie-, utiliteitsbouw en openbare werken.
 ACO Inox, afwateringssystemen uit roestvrij staal voor 100 % hygiëne in grootkeukens en industrie.
 ACO Passavant, olie- en vetafscheidingssystemen, afvoerputten voor gebouwen, pompen, terugstuwingsbeveiligingen en brugafvoeren.
 ACO Cover, kwaliteitsdeksels voor alle toepassingen.
 ACO Windows, ramen en lichtschachten voor kelder-, utiliteitsbouw en bijgebouwen.
 ACO Sport, afwateringssystemen en bouwelementen voor atletiekpistes.
 ACO Pro, tunnels en geleidingswanden voor padden en amfibieën.

Wereldwijd leveren de 31 moderne en omgevingsvriendelijke productiesites van de ACO Groep afwateringsproducten met de hoogste kwaliteitsstandaarden af. Een jarenlange ervaring, voortdurend marktonderzoek en een creatief streven naar verbetering en innovatie bieden de solide basis voor de ontwikkeling van producten in diverse materialen: polyesterbeton, gewapend beton, gietijzer, roestvrij staal (inox), verzinkt staal, aluminium en kunststof.

Polyesterbeton
ACO is met grote voorsprong ‘s werelds grootste producent van polyesterbeton. Eind jaren ’60 werden de eerste afwateringsgoten uit het chemisch resistente en
100 % recycleerbare polyesterbeton gemaakt, zij zijn momenteel nog in gebruik zonder enig vertoon van schade. 13 sites bieden polyesterbetonnen producten aan, zij brachten ACO op weg naar succes!

 

Gewapend beton
Reeds meer dan 30 jaar produceren wij duurzame olie-, vetafscheiders en pompputten uit gewapend beton voor inbouw in de grond. Voeg onze afscheidingsinstallaties uit metaal en kunststof hierbij en het maakt ons marktleider in Europa. De afscheiders uit beton worden voorzien van een hoogwaardige binnencoating, die voorkomt dat vervuilde vloeistoffen in het beton dringen. Deze productietechnologie maakt dat de afscheider na ‘zijn levensloop’ perfect recycleerbaar is. ‘Tijdens en na gebruik’ dragen de ACO producten zorg voor een net milieu! Hiermee spelen we in op de Europese richtlijnen die het restafval tot een minimum willen herleiden.

Gietijzer
De gieterijen in Duitsland, te Kaiserslautern en Aarbergen, werden omgetoverd tot zeer competitieve, hoogtechnologische sites die veel erkenning genieten in de internationale markt. ‘The Michelbacher Hütte’ in Aarbergen is één van de oudste gieterijen in Duitsland, met een geschiedenis die teruggaat tot 1652.

Roestvrij staal (inox)
De ACO groep maakt wereldwijd producten uit roestvrij staal, na glas het meest hygiënische materiaal en bijgevolg ideaal voor gebruik op plaatsen waar hygiëne van essentieel belang is.
Continue investeringen garanderen dat onze sites de meest moderne productie- en afwerkingstechnieken kunnen aanwenden om innovatieve en competitieve producten af te leveren.

Kunststof
ACO heeft de laatste jaren enorm veel geïnvesteerd in infrastructuur voor het produceren van producten uit kunststof. We verwerken diverse kunststoffen (PVC, polycarbonaat, polypropyleen en polyethyleen) via 3 diverse verwerkingsprocessen: injectie, rotatiegieten en extrusie.

Strenge kwaliteitscontroles doorheen het productieproces garanderen de hoogste standaarden waarop u kan vertrouwen.

Nieuws gerelateerd aan ACO Passavant

skatepark Zwevezele

Skatepark Zwevezele: sfeervol en praktisch design

Dankzij de vele recreatieve mogelijkheden vinden heel wat sporters al geruime tijd hun weg naar het sportpark in Zwevezele. Sinds oktober 2015 horen ook skaters daarbij. Zo biedt het pas aangelegde skatepark aan zowel beginnende als ervaren skaters de ruimte om hun talenten verder te ontplooien. Het bestaat uit een aantrekkelijke combinatie van sfeervolle én praktische elementen.

Lees meer »

ACO lanceert vernieuwde website

Urban Design wint aan belang. Op publieke ruimtes wordt er steeds meer waarde gehecht aan uitstraling, imago en toegangkelijkheid. Openbare plaatsen worden opgewaardeerd. Deze trend zet zich door op alle vlakken, uiteraard is ook afwatering mee geëvolueerd. Als afwateringsspecialist heeft ACO een hele range designroosters, gepersonaliseerde roosters op maat en opzetstukken ontwikkeld.

Lees meer »