AllTerra BeLux

Gontrode Heirweg 148b
9090 Melle

T: 0032 9 277 16 00
E: info@allterra-belux.com
W: www.allterra-belux.com

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-linkedin


AllTerra Belux , voorheen gekend als COUDERÉ GEOMATIC ENGINEERING, is de specialist op het gebied van totaaloplossingen positionering en uitzetwerk, en is actief in België en het Groothertogdom Luxemburg. Een groep deskundigen geeft advies op maat voor  een professioneel cliënteel op gebied van  toepassingen in landmeetkunde, het bouw- en nutsbedrijf, engineering, hydrografie en waterbouw. AlTerra Belux  is exclusieve verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg van Spectra Precision lasers en Trimble. We bieden lasers, totaalstations, GPS, producten voor laserscanning  en bijhorende software en opleiding aan.  Een service center en eigen verhuurvloot staan ook ter beschikking.

Nieuws gerelateerd aan AllTerra BeLux

Wim van Huele AllTerra

Trimble User Day brengt gebruikers samen

AllTerra, de specialist op het gebied van meet- en mappingoplossingen, en Sitech, de specialist op het gebied van 3D-machinebesturing, organiseerden half mei hun tweejaarlijkse Trimble User Day.

Lees meer »
Van links naar rechts: Mevrouw Marianne Coudere (CEO Coudere & GEO SERVICE, de heer Gregoire Arranz (General Manager M Technologies Group Monnoyeur) en de heer Wim Van Huele (COO AllTerra Belux)

Couderé wordt AllTerra BeLux

Vanaf 1 oktober 2016 neemt de MONNOYEUR Groep het bedrijf COUDERE Geomatic Engineering en Geo Service over. Een belangrijke mijlpaal in het bestaan van COUDERE. De MONNOYEUR Groep zal Wim VAN HUELE (COO) en het COUDERE en GEO SERVICE team ondersteunen in hun ambitieuze ontwikkelingsplannen.

Lees meer »

Spoorwegvernieuwing | Het in- en uitmeten van railinfrastructuur is een specifieke materie

Weinig werkzaamheden waarbij landmeetkunde zo belangrijk is als bij spoorwegvernieuwing. Aangezien een minimale verschuiving van het tracé grondige implicaties kan hebben voor de omliggende infrastructuur, vergt het de grootst mogelijke precisie. “Het is dan ook een discipline die je echt in de vingers moet hebben en die specifieke apparatuur vereist”, weet specialist ter zake Pieter Duyck

Lees meer »