Dehaco B.V.

Kruisbaak 25
2165 AJ Lisserbroek
Nederland

T +31 (0)252 – 41 79 50
info@dehaco.nl
www.dehaco.nl

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-linkedin instagram-42-x-42-px

Dehaco heeft de afgelopen jaren een toonaangevende positie ingenomen in de Europese sloopbranche. Met ons complete productenpakket zijn wij dé totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche in de Benelux.

Wij zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van verkoop van alle denkbare benodigdheden voor deze markten, ook een grote verhuurvloot en een modern keuringscentrum voor uitrustingsstukken en asbestgereedschappen dragen bij aan de unieke marktpositie van Dehaco.

Dehaco behoort in de Benelux tot de marktleiders op het gebied van asbestsaneringsproducten, stofbeheersingsproducten en hydraulische uitrustingsstukken voor de sloopsector.

Dealers
Dehaco werkt met een Europees dealernetwerk voor de verkoop van sloopmaterieel, asbestverwijderings- en stofbeheersingsproducten. Daarnaast bieden deze dealers ook service en onderhoud van uw apparatuur. Bekijk hier een overzichtskaart van het dealernetwerk.

Nieuws gerelateerd aan Dehaco B.V.

dehaco nevelkanonnen

Ieder stofprobleem behoeft een eigen aanpak

SORTIVA kiest voor Dehaco's Tera 90 nevelcanon. Om de stofproblematiek op de recyclingslocatie tegen te gaan heeft Sortiva een Dehaco Tera 90CC nevelkanon aangeschaft. Deze werd in de laatste week van januari uitgeleverd.

Lees meer »