Kärcher Belux

De naam Kärcher staat wereldwijd voor kracht, kwaliteit en innovatie. En voor grondige kennis over schoonmaken die grenzen verlegt. Als uitvinder van hogedrukreiniging is Kärcher vandaag de dag wereldleider, en niet alleen op dit gebied een van de drijvende krachten achter de technologische vooruitgang. Het productprogramma omvat o.a.: hogedrukreinigers car- truckwash installaties, veegmachines, schrobmachines, stof-/waterzuigers, reinigingsmiddelen.

Dans le monte entier, le nom de Kärcher est synonyme de performance, de qualité et d’innovation. Il fait office de référence dans le domaine du nettoyage. Et tant qu’inventeur du nettoyage haute pression, Kärcher est aujourd’hui le leader mondial de ce secteur et à la pointe de l’innovation technique, sans pour autan se limiter à ce domaine. La gamme des produits contient e.a. : des nettoyeurs haute pression, des installations de lavage de véhicules ou de camions, des balayeuses, des autolaveuses, des aspirateurs eau et poussières, des détergents.

Nieuws gerelateerd aan Kärcher Belux

Kauwgomverwijderaar

Nieuwe kauwgomverwijderaar van Kärcher

Met de SGG 1 presenteert Kärcher een mobiele stoomreiniger die speciaal werd ontwikkeld voor het verwijderen van kauwgom. Dankzij de innovatieve batterijtechnologie kan er heel de dag ononderbroken schoongemaakt worden.

Lees meer »
Kärcher

Kärcher behaalt omzet van € 2,5 miljard

Een nieuw record voor de wereldwijde marktleider in reinigingstechnologie: in het financiële jaar 2017 steeg de omzet van Kärcher met 7,5 procent tot 2,5 miljard euro (aangepast naar valuta en niet-terugkerende effecten, groei van 8,7 procent).

Lees meer »

Niks dan troeven voor steden en gemeenten

Twee nieuwe werktuigdragers, een professionele kantentrimmer en een dito heggenschaar: Kärcher heeft zijn professionele assortiment voor steden en gemeenten alweer danig uitgebreid. De nieuwigheden hebben alvast enkele belangrijke troeven gemeen: ze zijn gebruiks- en milieuvriendelijk, krachtig en veilig.

Lees meer »

Nieuwe zitveeg-/zuigmachine van Kärcher

Met de nieuwe KM 125/130 R stelt Kärcher een hightech veegmachine voor die behoort tot de zogenaamde categorie “125 centimeter”. Dit nieuwe product wordt gekenmerkt door de focus op een combinatie van gebruiksvriendelijkheid en een doeltreffende werking.

Lees meer »
Kärcher expo Brussel dag van de openbare ruimte

Kärcher exposant op Dag van de Openbare Ruimte

Wanneer op 3 en 4 februari 2016 de vakbeurs ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in Brussels Expo de deuren opent, tekent ook Kärcher present. Op stand 1.33 in paleis 3 zet de specialist in reinigingsmachines de MC 130 straatveger in de schijnwerpers.

Lees meer »