Lasertopo BVBA

Markt 4
9550 Herzele

T: 0032 (0)53 62 71 67
F: 0032 (0)53 62 17 97
E: info@lasertopo.be
W: www.lasertopo.be

BE 0838.823.138

bedrijfsprofiel-facebook


Één adres voor alle meetapparatuur
Meer dan 30 jaar ervaring maakt Lasertopo expert in meet- en testapparatuur. De professionele meettoestellen en het topografisch materiaal in hun breed gamma, gaande van vouwmeters over DISTO™, bouwlasers, GPS en robotstations, maken terreinwerk efficiënter en meetwerk preciezer. Ze zijn dan wel geautoriseerde verdeler en servicepartner van Leica Geosystems en Nedo, maar ze onderhouden, kalibreren en herstellen ook toestellen van alle andere merken.

De Lasertopo-adviseurs, gecertificeerde landmeters, geven elke aannemer, landmeter, studie- en architectenbureau merkonafhankelijk advies en vrijblijvende demo’s over de juiste meet- en testapparatuur voor hun specifiek toepassingsgebied. Die toepassingsgebieden zijn breed: wegenis, industriebouw, woningbouw en tuinaanleg, schrijnwerken, grondwerken en openbare diensten.

Grootste all-round service center van België
Hun all-round service center is het grootste van België. Ervaren technici staan 23 op 24u klaar voor elke klant, waar die zich ook bevindt. Ze bieden snel en tegen een eerlijke prijs eerste hulp bij problemen, telefonisch of ter plaatse. Hun haal- en brengdienst haalt toestellen op, repareert ze of stelt ze nauwkeurig af in de Lasertopo-werkplaats en brengt ze terug, voorzien van een kwaliteitslabel.

Ze controleren en ijken elk toestel om de precisie en snelheid te optimaliseren. Zo bent u zeker van de juiste waarden en vermijdt u fouten met grote gevolgen. Daarin weerspiegelen zich ook hun hoge kwaliteitscontroles, die er mede voor zorgen dat ze de ISO 9001:2015 norm behaald hebben.

Uniek in zijn service
Wat Lasertopo zo uniek maakt is hun service. Ze zijn servicepartner van Leica Geosystems en Nedo, maar staan ook in voor onderhoud van andere merken. Daarbij komen nog hun Lasertopo-adviseurs en technici die altijd voor hun klanten klaarstaan. Verdeler van meetapparatuur, met een service-georiënteerde aanpak, dat is Lasertopo.

 

Nieuws gerelateerd aan Lasertopo BVBA

Lasertopo

Gebruiksvriendelijke detectieapparatuur helpt kabelbreuk vermijden

Nutsleidingen detecteren voor de aanvang van graafwerken is een taak die vaak overbodig wordt geacht, hoewel dat grote gevolgen kan hebben voor de veiligheid van de arbeiders en de financiële situatie van ondernemingen. Steeds vaker eisen opdrachtgevers daarom een vooronderzoek om kabel- en leidingbreuk te vermijden.

Lees meer »
Lasertopo

Nieuwe GPS maakt van inmeten en uitzetten kinderspel

Foutloos punten meten en uitzetten zonder rekening te houden met de verticaliteit van de stok is niet langer een utopie voor bouwprofessionals. Door de permanente tiltcompensatie van de nieuwe iCON GPS 70-serie van Leica Geosystems, dat ook twee nieuwe robotstations op de markt brengt, is het niet meer ...

Lees meer »
Lasertopo

Eerste upgradable laser op de markt

Noem de nieuwe Rugby-laser van Leica Geosystems gerust een kameleon. Het toestel koppelt maximale flexibiliteit aan het vermogen om zich snel aan te passen aan verschillende toepassingsgebieden. De laser is verkrijgbaar in twee versies – CLA en CLH – en laat een uitbreiding van zijn functionaliteiten toe door middel van software-upgrades.

Lees meer »

Lasertopo en LaboConstruct bieden meet- en testapparatuur voor de bouwsector

Met topografisch materiaal en labo uitrusting leveren Lasertopo en LaboConstruct al meer dan 30 jaar het totaalplaatje voor de bouwsector. Hun hoogtechnologische toestellen maken terreinwerk efficiënter, meetwerk preciezer en testresultaten accurater. Service staat voorop, daarom staan ze elke klant 23 op 24u bij met advies en oplossingen in hun service center.

Lees meer »

Eenvoudig uitzetten met een one – manstation

Precisie, efficiëntie en service. En dan vooral dat laatste. Maanden werkten ze bij Lasertopo om hun merk op te blinken en onder een nieuwe noemer in de markt te zetten: verdeler van meetapparatuur met de focus op service.

Lees meer »