Lithobeton nv

Kanaalstraat 18
8470 Snaaskerke

T: +32 (0)59 27 60 60
F: +32 (0)59 27 65 03
E: info@lithobeton.be
W: www.lithobeton.be


Lithobeton is een stevig uitgegroeid familiaal bedrijf, gespecialiseerd in de aanmaak van allerhande producten voor wegeniswerken en nutsleidingen. De productie is gespreid over 2 vestigingen: Gistel (Snaaskerke) en Baudour.

Dankzij haar jarenlange ervaring beschikt Lithobeton over een grondige kennis inzake de productie van elektriciteitspalen, gewapende en ongewapende betonbuizen, inspectie- en bufferputten, straatstenen, trottoirbanden, prefabgarages en prefab MS-cabines, veiligheidsstootbanden en diverse gewapende en ongewapende betonelementen. Lithobeton streeft er naar de standaardproducten te combineren met eigen ontworpen producten.

Lithobeton voldoet aan de vigerende eisen van de CE-markering en BENOR-normen. De afdeling MS-cabines is bovendien houder van het ISO 9001:2008 kwaliteitscertificaat.

Nieuws gerelateerd aan Lithobeton nv

EPOLITH-TOP

Waterdichte en zuurbestendige coating voor betonoppervlakken

Het is alom geweten dat biogene zwavelzuren beton onder bepaalde omstandigheden kunnen aantasten. Dit kwalijke proces kan echter worden tegengegaan met behulp van EPOLITH-TOP, een BENOR-gecertificeerde epoxybekleding die fungeert als een beschermende coating voor betonoppervlakken in rioleringsstelsels.

Lees meer »
Foodmet in Anderlecht.

Knappe prefabbetoninnovaties vallen in de prijzen op FEBE Elements Awards

In de AP Hogeschool in Antwerpen werden op 29 november tijdens de jaarlijkse FEBE Element Awards vier projecten bekroond die op innovatieve en geslaagde wijze gebruikmaakten van prefabbeton. Uit een totaal van 67 projecten selecteerde de jury telkens drie genomineerden en één winnaar in vier verschillende categorieën.

Lees meer »