O BETON

Schaapbruggestraat 26
8800 Rumbeke

T: 051/68.00.68
F: 051/68.00.69
E: info@obeton.be
W: www.obeton.be


Opgericht in 2012, maar steunend op de jarenlange ervaring van zaakvoerders Gerdi Vankeirsbilck en Odiel Vandenbulcke en hun medewerkers, produceert O BETON in Rumbeke kwalitatieve betonnen putten voor woning-, industrie- en utiliteitsbouw.

Het duurzaam geproduceerde gamma omvat ondergrondse prefab kelderconstructies (prefabkelders en garagesmeerputten), putten voor opvang (Flexotank) en infiltratie (Infilo) van regenwater, waterzuiveringsinstallaties voor huishoudelijk afvalwater(septische putten en Epuro) en accessoires voor afwerking(deksels, Flexotank ophogingen met geïntegreerde Trident regenwaterfilter,…).

 

 

 
En onderscheidt zich door afwerking(gelijmde afdekplaten voor regenwaterputten, prefabkelders in glad beton,…) doordachte maatvoering (ifv transport en inbouwdiepte), verbeterde waterdichtheid (opstaande rand voor ophoging putten Flexotank, afdekplaat met dichtingsring bij prefabkelders,…) en snellere plaatsing met droge bouwmethode (garagesmeerputten met schroefkoppeling, ophoging putten met PE opzetschacht met dichtingsring).
www.obeton.be

Nieuws gerelateerd aan O BETON

Inspectieputten Stevin-project

Inspectieputten Stevin-project geplaatst

Het Stevin-project maakt het mogelijk om windenergie van windparken op zee aan land te brengen, waarna het getransporteerd wordt naar het binnenland. Dankzij de prefab inspectieputten van O Beton kan netbeheerder Elia de gelegde kabels aansluiten en inspecteren.

Lees meer »

Prefab putten vergemakkelijken werk voor Stevin-project

Het Stevin-project van netbeheerder Elia maakt het mogelijk om windenergie van windparken op zee aan land te brengen, waarna ze getransporteerd wordt naar het binnenland. De uitbreiding van het 380 kV-net zorgt bovendien voor een aanzienlijke verbetering van de elektriciteitsbevoorrading in West-Vlaanderen.

Lees meer »
Bergen op Zoom Opslagloods chemicaliën

Bergen op Zoom | Opslagloods chemicaliën

In Bergen op Zoom (Nederland) bouwt Mepavex Logistics op het bedrijventerrein Noordland een opslagloods voor chemicaliën. Gezien de aard van de realisatie gelden er extreem strenge eisen op het vlak van brandveiligheid.

Lees meer »

Regenwateropslag en -infiltratie in prefabbeton

In Koksijde bouwt seniorenzorgverlener Armonea het nieuwe woonzorgcentrum Noordduin, vernoemd naar het nabijgelegen natuurgebied Noordduinen. Het wordt geopend in het voorjaar van 2015 en zal plaats bieden aan 87 senioren. Regenwateropslag en -infiltratie was een belangrijk aandachtspunt.

Lees meer »