Sitech Belgium

Industriepark-west 75
9100 Sint-Niklaas

T: +32 (0)3 780 17 50
E: info@sitech-belgium.be
W: www.sitech-belgium.be

FB LinkedIn


SITECH Belgium is de officiële dealer van Trimble machinesturingssystemen voor België en Groot Hertogdom Luxemburg. Efficiënt en nauwkeurig grondwerken, nivelleringswerken, freeswerken en asfalteringswerken uitvoeren? Dan kunnen we u perfect helpen met de onze hoogtechnologische maar eenvoudig te bedienen machinebesturingssystemen. We brengen GPS en totaalstation tot op de werf.

SITECH Belgium biedt naast verkoop ook verschillende diensten aan zoals verhuring, herstellingen, opleiding op de werf of in uw bedrijf en jaarlijkse revisies van uw toestellen met aflevering van een conformiteitsattest van Trimble.

Naast machinesturingen op hydraulische kranen en bulldozers leveren wij ook andere specifieke producten, zoals levelers, kilvers en duwborden ; uitrustingen op uw maat. Wij zoeken steeds samen met u naar de beste oplossing.

Nieuws gerelateerd aan Sitech Belgium

Gratis sessies 2D- en 3D-machinebesturing

Het project ‘Meten en sturen op de werf’ is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw, de Confederatie Bouw Limburg en het WTCB. Het focust op een aantal technologieën voor 'de werf van de toekomst',

Lees meer »