Viabuild

Mechelen Campus
Schaliënhoevedreef 20
Gebouw F
2800 Mechelen
Tel. +32 15 61 63 03
Fax. +32 15 61 63 19
info@viabuild.be
www.viabuild.be

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-linkedin bedrijfsprofiel-youtube

 

Viabuild is gespecialiseerd in complexe en grote infrastructuurwerkzaamheden die zowel wegenbouw, burgerlijke bouwkunde als riolerings- en afbraakwerken combineren.

U werkt bij Viabuild met vakmensen die graag mooi werk leveren. Daarom investeren we voortdurend in het talent van onze medewerkers, materiaal en de relatie met onze klanten. En dat houdt ons scherp, want steeds meer komen opdrachtgevers met veeleisende projecten. We zouden het niet anders willen.

Viabuild heeft de ambitie om uit te groeien tot één van de grotere en performantere wegenbouw- en afbraakfirma’s van België waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu permanente aandacht krijgen.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Viabuild

aquafin brugge rioolrenovatie

BRUGGE | Collector Waggelwater

In de Brugse deelgemeente Sint-Andries vinden deze dagen de laatste fases van een opmerkelijke rioolrenovatie plaats. De zwaar aangetaste collector ter hoogte van industrieterrein Waggelwater, een hoofdader van het lokale rioleringsstelsel die verschillende pompstations verbindt met de nabijgelegen waterzuiveringsinstallatie, wordt minutieus hersteld met behulp van enkele gesofisticeerde technieken.

Lees meer »
portugees graniet

Portugees graniet voor populaire winkelstraten in Mechelen en Brugge

Natuursteenbestrating is in trek, zeker in het (historisch) centrum van onze dorpen en steden. Zo kregen De Bruul in Mechelen en de Geldmunt- en de Noordzandstraat in Brugge onlangs een nieuw wegdek in Portugees graniet. Een keuze die allerminst berust op toeval aangezien inheemse en Europese steensoorten steeds vaker de voorkeur krijgen op exotische varianten.

Lees meer »