Votquenne Foundations

Maatschappelijke zetel
Rue Latérale 9
6183 Trazegnies

Exploitatiezetel
President Kennedypark 4B
8500 Kortrijk

T: 0032 56 50 55 60
F: 0032 56 50 55 65
E: info@votquennefoundations.be

Btw-nummer : BE 0422.525.466

Votquenne Foundations nv, opgericht door ir. Bart Cloet in 2006, is uitgegroeid tot een toonaangevende firma in België met betrekking tot machinale funderingstechnieken. Samen met ons zusterbedrijf, Votquenne sa, proberen we op maat van de klant totaaloplossingen aan te reiken. Dit kan gaan van paalfunderingen (grondverdringend, CFA, verbuisd met of zonder verloren buis, …) tot beschoeiingstechnieken (tangens-en secanspalenwanden, berlinerwanden, damwand, minijet, …). Initieel waren we gevestigd in Vorst, maar op vandaag zijn we samen in één bureel ondergebracht in Trazegnies (Charleroi). Daarnaast beschikt Votquenne Foundations ook nog over een exploitatiezetel in Kortrijk.

Persoonlijke en klantgerichte aanpak
Votquenne Foundations is in volle expansie, de laatste jaren was deze zelfs exponentieel. Deze markante groei is in eerste instantie te danken aan onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, kwalitatieve uitvoeringen alsook de gedrevenheid van onze werknemers. “Uiteindelijk is ons personeel de belangrijkste factor om de continuïteit van deze groei te waarborgen”, aldus gedelegeerd bestuurder Bart Cloet.

Diversificatie
In de voorbije 10 jaar is Votquenne Foundations gegroeid tot een middelgroot bedrijf met een uitgebreid gamma aan technieken. Onze equipe bruist dan ook van de energie om het ondernemerschap gezond en duurzaam verder te zetten! De inzet voor de komende jaren: markt – en productdiversificatie teneinde een sterk en onafhankelijk funderingsbedrijf te blijven waarop aannemers ongebonden een beroep kunnen doen.

Naamloos


Nieuws gerelateerd aan Votquenne Foundations

Gemeenschapscentrum

Brugge gemeenschapscentrum

In de Xaverianenstraat in Brugge verrijst een nieuw gemeenschapscentrum waar ruimte is voor sport, cultuur en vrijetijdsbesteding. Votquenne Foundations stond in voor paalfunderingen en de verankerde berlinerwand. Het zusterbedrijf A.Vyncke stond in voor de bemaling.

Lees meer »
Votquenne Foundations

Zwaarste machines ingezet voor fundering windmolens

De toekomst is aan hernieuwbare energie. Meer en meer windmolens verrijzen de laatste jaren dan ook langs onze snelwegen. De fundering van deze windmolens vergt zware machines die niet elk bedrijf voorhanden heeft. Votquenne Foundations heeft zich op deze nichemarkt toegelegd.

Lees meer »

Leg bij ons het fundament van jouw carrière

Votquenne Foundations nv is een innovatief en jong funderingsbedrijf uit de regio Kortrijk. In het kader van onze gestage groei zijn we op zoek naar enthousiaste technische medewerkers (m/v) om ons team te versterken

Lees meer »
votquenne foundations

Votquenne Foundations organiseert opleiding op maat

Votquenne Foundations investeert in hun personeel! Jaarlijks plannen we minstens één collectieve opleiding tussen begin december en eind maart. De winterperiode is dan ook het moment bij uitstek om onze bouwvakarbeiders bij te scholen.

Lees meer »