Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Intermat Parijs

23 april - 28 april

De komende editie van de INTERMAT, het wereldwijde vakevenement voor equipment en technieken voor bouw en infrastructuur, vindt plaats van 23 t/m 28 april in Parijs. 1.500 internationale exposanten waaronder alle grote materieelmerken presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Mis het niet!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge! Gebruik deze code G2WMAIL

U kunt uw gratis toegangsbadge(s) voor de INTERMAT online aanvragen op de website van de beurs. Dit scheelt wachttijden bij de beursingang en bovendien bespaart u hiermee € 65.

Internationaal aanbod
Op de komende editie van de INTERMAT worden 1500 exposanten verwacht, waarvan ongeveer 70 % internationaal, afkomstig uit 40 landen. Naar verwachting zal de vakbeurs bezocht worden door ruim 180.000 personen, waarvan 1/3 internationaal uit 170 landen. Bekijk de exposantenlijst

Mis het niet tijdens de INTERMAT!
Tenslotte vinden tijdens de INTERMAT weer talloze evenementen plaats, zoals de tweede editie van de World of Concrete Europe voor alle spelers in de betonsector, de speciale ‘Rental Day’ op donderdag 26 april voor de rental sector, het buitenterrein met materieeldemonstraties…

Meer weten?
Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst.

Gegevens

Begin:
23 april
Einde:
28 april
Website:
https://paris-en.intermatconstruction.com

Locatie

Parc des expositions Paris Nord Villepinte
82 Avenue des Nations, Villepinte, 93420 Frankrijk
+ Google Maps
Telefoon:
+33 1 40 68 22 22
Website:
http://www.viparis.com/viparisFront/do/centre/paris-nord-villepinte/Accueil