INTERMAT Paris, de internationale beurs voor de bouw- en infrastructuursector

De internationale beurs van bouw- en infrastructuurwerken, INTERMAT Paris, zal plaatsvinden van 23 tot en met 28 april, duidelijk gekenmerkt door een herstel in de sector1. In deze dynamische context belooft de editie 2018 de afspraak en het ondersteunend evenement bij uitstek te worden voor de talrijke spelers op de bouw- en infrastructuurmarkt van de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

Deze zullen hun nieuw aanbod voorstellen op het vlak van materialen, apparatuur en oplossingen gewijd aan grote bouwprojecten, openbare werken en gebouwen. Bouwbedrijven, producenten, leveranciers van apparatuur en technische oplossingen, goed voor meer dan 1.500 exposanten en bijna 183.000 bezoekers afkomstig uit 167 landen, worden verwacht op de beurs om hun projecten voor te stellen en uit te werken ten dienste van de ontwikkeling van de verschillende regio‘s. Tentoonstelling en demonstraties, conferenties, networking, marktanalyses en “potentieel van grote bouwwerven”… INTERMAT Paris 2018 stelt een uitgebreid nieuw aanbod voor gericht op innovatie, als antwoord op de uitdagingen waar alle actoren van dit ecosysteem tegenover staan.

INTERMAT PARIS 2018
Een nieuwe organisatie die het best aansluit bij vraag en aanbod

bouwaannemersbedrijven en een veelzijdig aanbod te kunnen voorstellen, ondersteunt INTERMAT 2018 de technologische innovaties van de sector door het creëren van specifieke ruimten: het dorp Start-up by EUROVIA, het dorp Building Smart en het dorp Afbraak & Recyclage. De veelbelovende marktonderwerpen zullen op de voorgrond worden geplaatst in een conferentieprogramma dat is gerelateerd aan de vertegenwoordigde thema‘s om op die manier de uitwisseling en het delen van informatie tussen professionelen te bevorderen.

Hoogtepunten en speciale diensten

INTERMAT Demo
INTERMAT Paris is de enige internationale beurs die een buitenzone wijdt aan demonstraties, waardoor fabrikanten en constructeurs de gelegenheid krijgen om hun materiaal en gereedschap in werking te valoriseren, in reële omstandigheden.

INTERMAT Rental Day
INTERMAT Paris schenkt extra aandacht aan verhuurders op de beurs. Op donderdag 26 april 2018 wordt er een ongeziene internationale rondetafel georganiseerd over het thema “Verhuurder zijn binnen 10 jaar“, gevolgd door een namiddag met bedrijfsgesprekken tussen verhuurders en constructeurs.

Business Meeting Dienst 
Om hun komst naar de beurs te optimaliseren kunnen de bezoekers vooraf, dankzij een digitaal networking-platform, hun afspraken ter plaatse organiseren met de exposanten. THE WORLD OF CONCRETE EUROPE 

De betonsector vertegenwoordigd!

De tweede editie van de World Of Concrete Europe, de internationale beurs voor de Betonindustrie, zal plaatsvinden van 23 t.e.m. 28 april in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, samen met INTERMAT.

Als grote speler op het vlak van urbanisme en ruimtelijke ordening draagt de Betonindustrie bij tot de nieuwe collectieve uitdagingen van een samenleving in volle evolutie. Wijzigende bevolkingssamenstelling, klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling… Het beton, het meest gebruikte materiaal in de wereld, vormt de kern van alle antwoorden op de nieuwe uitdagingen van de bouwsector. Om te voldoen aan de behoeften van de markt, biedt WOC Europe via zijn tentoonstellingszones, een demonstratieruimte en de hieraan gewijde conferentiecyclus2 aan fabrikanten, voorschrijvers en gebruikers een algemene visie over de hele sector, met een overzicht van de nieuwste trends in de betontechnologie.

ACCREDITATIE op de website