Vlaams minister Mobiliteit & Openbare Werken de heer Ben Weyts opent de vakbeurs en seminarie Infra Expo 2018!

De Brabanthal met een oppervlakte van ruim 4000 M² zal op 16 en 17 mei dé ontmoetingsplaats zijn voor de professional uit de grond-, weg- en waterbouw.

Na de officiële opening door de heer Ben Weyts,  gevolgd door de heer Peter Balasz van de Europese Commissie TEN-T Network ;  zal een representatief aantal exposanten hun diensten, materieel, en innovaties presenteren op het gebied van aanleg en onderhoud wegen en vaarwegen, civieltechnische kunstwerken in bruggen-, sluis en tunnelbouw.

INFRA EXPO wordt vergezeld van een tweedaags seminarieprogramma, dat in de voormiddag  zal plaatsvinden.

Er worden actuele tendensen belicht zoals “bevordering vervoer over water” met daarbij visies over noodzakelijke aanpassingen van vaarwegen door  “de Vlaamse Waterweg”. De Jan de Nul Group zal met Zwarts en Jansma het ontwerp en de bouw van Sluizencomplex Harelbeke presenteren.

“De toekomst van het goederenspoor met ander vervoer” wordt verzorgd door Transport & Mobility”  dr. Griet DeCuester.

Innovatieve ontwikkelingen en toepassingen zijn eveneens in het programma opgenomen, zoals “architectonische engineering van bruggen in glasvezel versterkte kuststof” door Royal Haskoning DHV.

De heer ir. Luc Rens Febelcem en mevrouw prof. dr. ir. Anne Beeldens KU Leuven leveren een interessante bijdrage “Ontwikkelingen en innovaties in de Europese betonwegen”.

Bovenstaande is slechts een greep uit het ruime programma. Voor het actuele programma verwijzen wij graag naar onze website www.infraexpo.eu Uiteraard zullen wij met de nog volgende nieuwsbrieven aandacht blijven schenken aan de ontwikkelingen van het unieke evenement INFRA EXPO 2018.

Aanmelden als exposant of als deelnemer aan het seminar kan via de website of direct:
E: info@infraexpo.eu
T: 0031 6 230 45 940
T: 0032 3 500 05 45