Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
0 % CO2-uitstoot, 100 % kracht!
Met een hoge opbreekkracht en sterk tilvermogen voelt de Knikmops KM 140 E zich thuis op elk terrein.

0 % CO2-uitstoot, 100 % kracht!

De nieuwste generatie knikladers en transportmachines

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de wendbare Rollmops en de multifunctionele Knikmops, ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan dertig jaar machines en hun aanbouwdelen. Kwalitatief, robuust, veelzijdig en gebruiksvriendelijk: dat zijn de troeven van elke machine die in Hoogstraten bedacht en vervaardigd wordt, Het bedrijf is erg trots op de eerste elektrische modellen in het assortiment. De komende maanden worden enkele nieuwe duurzame machines onthuld.

Landbouwers, wegenwerkers, tuinaanleggers, bouwvakkers, boomverzorgers…: ze zijn allemaal goed vertrouwd met de multifunctionele en compacte werkkracht van de Knikmops en Rollmops van Gebroeders Geens. Dat is geen toeval, want deze werkpaarden nemen het zware werk in veeleisende situaties uit handen van elke professional.

De elektrisch aangedreven Knikmops KM 140 E combineert wendbaarheid, kracht en duurzaamheid.

Rollmops: een vaste waarde bij stratenmakers

Al ruim drie decennia lang is de Rollmops een vaste waarde bij stratenmakers, van België tot Polen. Met deze kleine en wendbare transportmachine voert u materialen aan tot vlak bij de plek waar ze nodig zijn. De vinnige en wendbare Rollmops combineert kracht met een lichte bouw, waardoor hij overal – van onvast terrein tot pas gelegde klinkers – kan ingezet worden. Van deze machine bestaan nog geen elektrische modellen, maar daarin komt binnenkort verandering!

Knikmops: veelzijdig als een Zwitsers zakmes

Bent u op zoek naar een multifunctionele kniklader met een hoge opbreekkracht en sterk tilvermogen, en die zich thuis voelt op elk terrein? Maak kennis met de Knikmops, een lichte en compacte machine die – dankzij de vele aanbouwdelen – veelzijdigheid combineert met pure kracht. Het compacte stalen chassis is robuust en ontwikkeld voor stevige arbeid.

Gebroeders Geens biedt een uitgebreid assortiment van Knikmops-modellen aan, met een hefkracht tot 2000 kilogram en een vermogen tot 48 pk. Met de Knikmops KM 140 E kunnen professionals al aan de slag met een 100% elektrische machine.

Ontdek Knikmops-modellen met een hefkracht tot 2000 kilogram en een vermogen tot 48 pk.

Kracht en duurzaamheid

De Knikmops KM 140 E verenigt het beste van twee werelden: kracht en duurzaamheid. Deze zuinige kniklader is uitgerust met een kleine battery pack, wat een positieve impact heeft op het gewicht van de machine, de laadtijd van de batterij en de kostprijs.

Vandaag vindt u bij Gebroeders Geens twee varianten op weg naar zero emission: de Knikmops KM 140 E Standard en de Knikmops KM 140 E Endurance. De standaarvariant beschikt over een batterij van 20 kWh, waarmee u zo’n vijf uur kunt doorwerken. Met een snellader laadt u het battery pack van 0 tot 80 % op in één uur en drie kwartier.

Met de Endurance-variant kiest u voor een batterij van 30 kWh die een werktijd van acht uur garandeert. Het opladen neemt circa twee en een half uur in beslag.

Zowel de Standard als Endurance-variant scoren uitstekend op het vlak van tilcapaciteit en snelheid. Deze kniklader heft ongeveer 1500 kg, waardoor die in capaciteit sterk lijkt op zijn dieselvariant (de Knikmops KM 140). Gebruikers zijn ook aangenaam verrast zijn door de rijsnelheid, met vlot 16 kilometer per uur op de teller.

Coming soon: nieuwe elektrische modellen

In de kantoren en het atelier van Gebroeders Geens wordt dagelijks hard gewerkt aan vernieuwende Knikmops- en Rollmops-modellen. Hierbij staat de ontwikkeling van uitstootvrije machines hoog op de agenda. Het resultaat? Binnenkort onthult het familiebedrijven enkele nieuwe zero emission-machines! Klanten en prospects kijken nu al uit naar dit moment. Wordt vervolgd…        ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details