Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
12de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019 – genomineerden

12de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019 – genomineerden

Op 26 maart heeft de jury zich uitgesproken over de 100 deelnemende projecten aan de 12deeditie van onze tweejaarlijkse Trofee voor Thermisch Verzinken. Met deze wedstrijd wil Zinkinfo een staalkaart aan toepassingen van thermisch verzinken tonen. Thermisch verzinken biedt designers én hun klanten heel wat voordelen. Vooral de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke troeven van dit conserveringssysteem. Bovendien waarderen ontwerpers het mooie verouderingsproces van thermisch verzinkt staal, dat met de jaren eigenlijk alleen maar mooier wordt. 

DRIE CATEGORIEËN
Naar aanleiding van ZEKER ZINK maakt de BTTV Trofee vanaf deze editie een onderscheid tussen drie categorieën: Functioneel Verzinken, Esthetisch Verzinken en Duplexsystemen.
Na rijp beraad kwam de jury tot de volgende nominaties:

Categorie FUNCTIONEEL VERZINKEN (36 projecten)

Categorie ESTHETISCH VERZINKEN (28 projecten)

Categorie DUPLEXSYSTEMEN (36 projecten)

Uit deze nominaties heeft de jury één laureaat per categorie gekozen die bekend zullen worden gemaakt tijdens de EGGA Assembly Party. Dit evenement gaat door op woensdag 12 juni in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Elke laureaat ontvangt een trofee. Alle ingediende projecten komen ruim aan bod in een boek dat zal worden voorgesteld tijdens de uitreiking. Alle deelnemende projecten zullen in een digitale editie van het Zinkinfo Magazine verschijnen. Op de website van Zinkinfo Beneluxis een pagina gewijd aan elk project van deze editie.

Zinkinfo vindt het ontzettend belangrijk dat de bouwsector haar schouders zet onder de circulaire economie. Circulair bouwen moet gepromoot worden en om die reden zal er uit alle inzendingen één project een Trofee voor circulair bouwen ontvangen.

De jury bestond uit de volgende 5 personen:

  • Geertjan van Geffen – Wessel van Geffen architecten (partner/architect) – juryvoorzitter
  • Alexander Willems – Norbert Provoost Ingenieursbureau (directeur)
  • Hans Hooyberg – HaTwee (zaakvoerder)
  • Filip Vlaminck – Verhofsté (chief sales officer)
  • Bruno Dursin – Zinkinfo Benelux (directeur)

Voorstelling nominaties (één foto per project) (voor meer info, contacteer Zinkinfo Benelux via evi@zinkinfobenelux.com)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details