Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
2021, een feestelijk jaar voor Montabert en Demarec met extra kortingen door Tramac Benelux!

2021, een feestelijk jaar voor Montabert en Demarec met extra kortingen door Tramac Benelux!

Montabert, opgericht door dhr. Montabert zag het levenslicht in 1921 met de productie van pneumatische breekhamers. Al snel groeide het bedrijf sterk, al zeker met de ontwikkeling van de eerste hydraulische sloophamer in 1967.  Tramac verkocht deze eerste hamer BRH 500 in 1970 in de Benelux. Tot op vandaag is Montabert marktleider met zijn technologische voorsprong op vlak van perforatoren en sloophamers.

Met een indicatieve omzet en personeel van 100 miljoen euro en 450 werknemers, allen tewerkgesteld in Lyon, betreft het hier nog een Europees product, dat beantwoordt aan de filosofie van Tramac om onze economie en productie lokaal te houden. (Zowel naar tewerkstelling als service toe).

Ook het succesverhaal van Demarec is Europees

Opgericht in 2001, vieren zij hun 20ste verjaardag.  Ook hier geldt een innovatieve voorsprong in de sorteergrijpers en crushers om uw extra productie te garanderen. Deze kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat Demarec internationaal erkend wordt als de beste fabrikant van kwaliteitsvolle productiemachines in ‘silent demolition’. De gereputeerde MQP’s met wisselbare bekken zijn reeds enige tijd ook beschikbaar in monoblok versie. De DCC scharen met opening tot 175 cm zijn uitgerust met de DemaPower 2.0 cilinders!

Met 50 jaar ervaring in Montabert en 20 jaar in Demarec producten, garandeert Tramac als nationale invoerder, de ervaring, de opleiding en de voorraad voor deze leveranciers.

Al sinds 1967 voorziet Tramac veeleisende sectoren als de bouw, steengroeves en recyclage van kwaliteitsvolle attachments met naast hoger vemelde partners ook frezen Rockwheel, breekbakken Hartl, REMU zeefbakken, ICE heiblokken, en de Trapac trilplaten van eigen makelij.

Speciale acties voor feest

Gedurende het hele jaar worden commerciële acties ingepland waar de klant kan genieten van extra korting en andere commerciële acties!

Tramac tracht met zijn vernieuwde website deze feestelijkheden extra in de verf te zetten; zo wordt er ook elke maand een maquette uitgeloot van Montabert via de site.  Voor verdere info www.tramac.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details