Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
24/7 levering én onderhoud zorgt voor maximale productiviteit bij klanten
De cilinderloze en onderhoudsarme HPXdrive op grijpers aan het werk.

24/7 levering én onderhoud zorgt voor maximale productiviteit bij klanten

Rigter Handelsonderneming – 40 jaar akkerbouwbedrijf, 20 jaar loonbedrijf en ondertussen een kleine 20 jaar Rigter Handelsonderneming bv – is sinds 2003 officiële importeur voor de Benelux van de Kinshofer-groep met merken als Demarec, RF en Auger Torque en Kinshofer zelf. Kinshofer staat in de sector uiteraard al 49 jaar bekend als topproducent van hoogwaardige aanbouwdelen.

Naast de meer dan 250 uitrustingsstukken en aanbouwdelen die Rigter altijd in stock heeft – garantie op 24/7 levering/onderhoud en hoge productiviteit voor de klant – heeft de Handelsonderneming een compleet pakket aan diensten opgezet. Denk hierbij aan gieken verlengen, kotteren en laswerkzaamheden op locatie, uitmuntende service en de ‘heropbouw’ van alle voorkomende merken.

Rigter biedt heel wat producten voor speciale vereisten of bijzondere toepassingen op maat aan.

Toonaangevende fabrikant van aanbouwdelen

Kees Rigter, zaakvoerder Rigter Handelsonderneming bv: “Kinshofer GmbH is een toonaangevende fabrikant in de sector van autokranen en graafmachines. De Beierse fabrikant biedt heeft een uitgebreid assortiment aanbouwdelen voor werktuigdragers – met of zonder hydrauliek – voor schroot, sloop, spoorbouw, landschapsarchitectuur, algemene bouw, sneeuwruimen, graafwerk, wegenbouw, bosbouw, recycling …”

Hoge kwaliteit, veelzijdigheid en de nieuwste technologie

Als exclusieve importeur voor de Benelux ervaart Rigter de aanhoudende vraag naar sneller transport én betere infrastructuur als een constante drijfveer voor de levering van steeds efficiëntere producten en service. Kees Rigter: “Als gevolg daarvan breiden we ons productassortiment voortdurend uit, om zo onze klanten échte technische hoogstandjes te kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden? De cilinderloze en onderhoudsarme technologieën die worden gebruikt voor de HPXdrive op grijpers of de powerpacks en TC-kantelkoppelingen. Net als de producten voor speciale vereisten of bijzondere toepassingen die op maat kunnen aangeboden worden. Om onze diensten compleet te maken hebben we ook een tweedehandsafdeling in de markt gezet en bestaat bovendien de mogelijkheid om machines te huren. Zo kunnen onze klanten werkelijk voor alles bij ons terecht!”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details