Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
ACO breidt het tuinassortiment uit

ACO breidt het tuinassortiment uit

Een nieuw jaar, dat zijn nieuwe producten. Ook in 2022 zijn er enkele nieuwigheden bij ACO House & Garden. Zo wordt de Slimline-range uitgebreid met een Cortenstaal rooster en krijgen de Large afvoergoten er een Voronoï rooster bij. Bovendien staat de volledig nieuwe website van ACO online!

Slimline Cortenstaal

De Slimline afvoergoot werd begin 2021 gelanceerd en wordt nu uitgebreid met een extra rooster. Naast de reeds bestaande grijze en zwarte aluminium afdekking, maakt een Cortenstaal rooster hier zijn intrede. Cortenstaal is een materiaal dat meer en meer zijn weg vindt naar het tuinontwerp.

Slimline is een slanke afvoergoot van slechts 6 cm breed. Deze goot is tevens makkelijk te plaatsen dankzij het plug & play-systeem en kan bovendien aangesloten worden op infiltratievoorzieningen of op de riolering.

Large Voronoï

Het Voronoï-gamma wordt uitgebreid met “Large Voronoï”. Het gietijzeren designrooster met natuurlijke uitstraling is nu ook beschikbaar voor de Large gootelementen. Deze installeer je op plaatsen waar een hogere inloop- en afvoercapaciteit vereist is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details