Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Aertssen Group bekroond met Gold label als Best Managed Company

Aertssen Group bekroond met Gold label als Best Managed Company

Aertssen Group heeft het Gold label ontvangen, de bekroning voor bedrijven die vier jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Aertssen Group erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Aertssen Group uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Aertssen Group is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring, zowel in België als internationaal. De groep is gespecialiseerd in infrastructuurwerken, hijswerk, uitzonderlijk transport en logistiek 4.0 voor (land)bouwmachines. Daarnaast is Aertssen Group actief in de verkoop van tweedehandsbouwmachines, hernieuwbare energie en projectontwikkeling. We zijn gedreven en helpen klanten met kwalitatieve, betrouwbare en innovatieve oplossingen. Ook door specialisaties te bundelen, kan Aertssen Group unieke en gewaardeerde totaaloplossingen bieden aan klanten – van begin tot eind.

“Het is een eer dat wij het Gold label hebben ontvangen en lid blijven van deze exclusieve community van sterk presterende Belgische privébedrijven. Onze erkenning als Best Managed Company, vier jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, en de uitdagingen van morgen te trotseren.” Yves Aertssen, co-CEO Aertssen Group

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “Alle laureaten blijven ons imponeren met hun sterke en duurzame groei, zelfs te midden van veranderende marktomstandigheden. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun managementteams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details