Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Aertssen Group zet groeiambities kracht bij met overname AltéAd Devriendt

Aertssen Group zet groeiambities kracht bij met overname AltéAd Devriendt

Aertssen Group heeft zopas AltéAd Devriendt overgenomen, een gekende speler in uitzonderlijk transport van machines en windmolens. De overname zal een nog sterkere marktpositie garanderen voor het Stabroekse familiebedrijf. Voor Aertssen Group is het de derde bedrijfsovername dit jaar.

Het Belgische Altéad Devriendt uit Zedelgem werd zopas overgenomen door Aertssen Group uit Stabroek, als gevolg van de moeilijkheden bij het Franse moederhuis. Het vervoersbedrijf is een bekende naam op het gebied van uitzonderlijk transport van windmolens en machines, een activiteit waarin ook het Stabroekse familiebedrijf zich reeds jaren specialiseert.

Strategische overname

Met de overname van AltéAd Devriendt verstevigt Aertssen Group haar marktpositie. AltéAd Devriendt is strategisch gelegen nabij de haven van Zeebrugge, de op één na grootste roro-haven in de wereld en één van de belangrijkste havens in Europa. Aertssen Group creëert met de overname een extra hub in België die een uitstekende verbinding kent met het havengebied van Gent en Antwerpen. Dat alles draagt ertoe bij dat de logistieke activiteiten van de Stabroekse groep sterk verankeren in de belangrijkste Belgische havens.

De overname past in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening. “Onze transport- en logistieke activiteiten zijn de voorbije jaren sterk gegroeid. Begin dit jaar namen we het transportbedrijf ADM Team Heavy Weight over, waarmee we onze logistieke activiteiten versterkten op de Duitse markt. ” Aldus Sam Aertssen, Manager Aertssen Logistics en Aertssen Transport. “Deze overname zal ons een nóg sterkere marktpositie garanderen, zowel in België als op de Franse markt.”

Logistieke groei

De Aertssen Group zet de laatste jaren sterk in op logistieke dienstverlening. Die logistieke groeiambitie krijgt vorm in het Logistiek Park Waasland, waar Aertssen Logistics een gloednieuw logistiek centrum van 14 hectaren bouwt voor constructie- en landbouwmachines. Tevens beschikt de groep over een trimodale terminal van 10 hectaren in de haven van Antwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details