Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Autoassistent en Office Organizer

Autoassistent en Office Organizer

De AutoAssistent is snel en eenvoudig te installeren met behulp van de driepuntsgordel, waardoor hij op elke stoel in de auto kan worden gebruikt – ook achterin. De afgeronde randen van de geoptimaliseerde vorm zijn specifiek ontworpen om de zitkussens niet te beschadigen.

Gedaan met de losse papieren en rommel op het dashboard.

Documenten zoals afleverbonnen, offertes, brochures en productcatalogi of uw smartphone/tablet kunnen snel in het open opbergvak worden opgeborgen, zodat ze altijd bij de hand zijn wanneer u ze nodig heeft . Er is ook een geïntegreerde pennenhouder en ruimte voor een 1,5 liter drinkfles. Huidige dagelijkse accessoires zoals gezichtsmaskers of desinfectiemiddel kunnen worden opgeborgen en blijven toch gemakkelijk toegankelijk.

Het deksel dient als praktisch schrijf- en werkblad, zodat u direct in uw auto aantekeningen kunt maken en rapporten kunt schrijven Deze worden zelfs tijdens het rijden stevig op hun plaats gefixeerd door de paperclip, waardoor ze er niet af kunnen glijden.

Andere benodigdheden worden opgeborgen in het royale opbergvak onder het deksel. Dit opbergvak kan indien nodig met tussenschotten worden onderverdeeld in maximaal drie compartimenten. Van fluo hesje tot brooddoos, handschoenen, plooimeter of logboek, alles heeft een plekje in het ruime vak en is bij de hand als dat nodig is.

Office Organizer

Voor iedereen die nog meer opbergruimte nodig heeft voor zijn documenten, kan de Auto-Assistant worden aangevuld met de nieuwe Office Organizer. De Office Organizer is ontworpen voor de rugleuning van de autostoel en is eenvoudig aan de hoofdsteun te bevestigen met een spanriem. Met meerdere kleine vakken aan de voorzijde en een groot hoofdvak biedt de Office Organizer extra opbergruimte voor tablets, documenten of mappen tot A4-formaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details