Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Basisopleidingen “duurzaam betonherstel” voor arbeiders

Basisopleidingen “duurzaam betonherstel” voor arbeiders

In samenwerking met Syntra Business PXL te Genk, organiseert FEREB vzw basisopleidingen duurzaam betonherstel.  Deze basisopleiding richt zich in de eerste plaats tot bedrijven met  arbeiders die weinig of geen ervaring hebben in betonherstel maar ook naar mensen die zich hierin willen bekwamen en werk zoeken in deze boeiende en toekomstgerichte sector.

Deze ééndaagse basisopleiding bestaat uit een theoretisch toelichting in de voormiddag en een praktijkcursus in de namiddag.

De prijs voor deze basisopleiding bedraagt 451 € excl. BTW per deelnemer (min. 4 deelnemers). Elke deelnemer ontvangt een deelnameattest.

Deze kostprijs omvat de opleiding, de syllabus, de lunch en het attest. KMO-bedrijven kunnen een terugbetaling krijgen van een deel van de opleidingskosten via de KMO-portefeuille.

Daarnaast bieden Syntra PXL en FEREB ook de mogelijkheid om een ééndaagse “gecertificeerde” basisopleiding te volgen . De deelnemers krijgen dezelfde cursus te verwerken doch deze wordt gevolgd door een theoretische en praktische proef.  Het werkstuk wordt door een extern labo aan een hechtproef onderworpen, noodzakelijk om de duurzaamheid van de herstelling te kunnen beoordelen.  Op deze manier worden de verworven competenties van de arbeider gestaafd t.a.v. derden, bv.  garantieverzekeringen.  

Elke deelnemer die slaagt in zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de proef, ontvangt een certificaat.

 De kostprijs voor deze gecertificeerde opleiding bedraagt 751 € exclusief BTW  en omvat de prijs voor de opleiding, de syllabus, de theoretische en praktische proef, de lunch en het certificaat. KMO-bedrijven kunnen een terugbetaling krijgen van een deel van de opleidingskosten via de KMO-portefeuille.

Deze basisopleiding met  certificaat is geen equivalent of vervanging van het BENOR-certificaat uitgereikt door het BCCA, maar eerder bedoeld voor gebruik bij betonherstellingen in de private sector.

Deze basisopleiding mag beschouwd worden als een introductie op de cursus en de daaraan gekoppelde examens voor het verwerven van het Benor-certificaat bij BCCA.

Onze volgende opleiding gaat door op dinsdag 15 maart in het opleidingscentrum van Syntra Business PXL – Thor Site (Campus T2) te Genk.

Informatie omtrent deze basisopleidingen: info@fereb.be

Inschrijvingen voor deze basisopleidingen:  linda.vermeulen@syntra-business.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details