Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Bekistingsfabrikant MEVA biedt compleet product- en dienstenportfolio.
Het nieuwe MEVA-bekistingscentrum in de Belgische stad Landen ondersteunt aannemers in de Benelux en omliggende regio’s.

Bekistingsfabrikant MEVA biedt compleet product- en dienstenportfolio.

Landen/België. Bekistingsfabrikant MEVA versterkt zijn aanwezigheid in de Benelux enorm en zal zijn volledige assortiment producten en diensten in de hele regio aanbieden. Aannemers in België, Nederland en Luxemburg, samen met de aangrenzende delen van Noord-Frankrijk en West-Duitsland, zullen profiteren van korte afstanden en een uitgebreide expertise.

MEVA Schalungssysteme heeft begin 2021 bekistingsverhuurbedrijf Acropol in Landen overgenomen. De toepassing van de kwaliteitsnormen van MEVA op de verschillende operationele processen werd eerder dan gepland gerealiseerd. In overeenstemming met de bedrijfsfilosofie van de bekistingsfabrikant, die gevestigd is in Haiterbach, Duitsland, was dit een voorwaarde voor de nu uitgevoerde hernoeming van Acropol als full-service provider MEVA BeNeLux NV.

In de toekomst zullen alle producten uit het brede portfolio van MEVA, vooral de veilige, betrouwbare, kosteneffectieve, duurzame bekistings- en beschoringssystemen, beschikbaar zijn in heel België, Nederland en Luxemburg. Deze omvatten bijvoorbeeld de kraanonafhankelijke               AluFix-handbekisting, het Mammut XT-grootpaneelsysteem met geïntegreerde combi bindgaten, de lichtgewicht MevaDec plaatbekisting en verschillende flexibele platform- en klimsystemen. Nog steeds opgenomen in het programma zijn huurbekistingen uit de vorige Acropol-productlijn voor de relevante standaardtoepassingen. De beschikbare diensten omvatten projectadvies, 3D-bekistingsontwerp, structurele berekeningen, speciaal ontworpen assemblages en gebruikte bekistingsregeneratie, samen met transparante huurmodellen zoals RentalPlus, die gebruikers duidelijke kosten van begin tot eind bieden.

MEVA met centrale ligging in de Benelux

Het bekistingscentrum Landen is gunstig gelegen tussen Brussel en Luik in de provincie Vlaams-Brabant, op ongeveer 90 km van Aken en op 180 km van Rijsel. Het omvat een magazijn van 3.000 m² samen met kantoor-, trainings- en showroomfaciliteiten plus een buitenruimte van 20.000 m² voor logistiek en bekistingsonderhoud. Een ander distributiemagazijn bevindt zich in Rodange, Luxemburg. Het verkoopsteam en de deskundige ondersteuning van MEVA worden daarom in de hele Benelux uitgebreid om een nabijgelegen toegang en een hoge flexibiliteit in de hele regio en in de aangrenzende gebieden van Frankrijk en Duitsland te garanderen.

MEVA beschikt over een uitgebreide pool van ervaring van talloze succesvolle afgeronde projecten wereldwijd, waaronder contracten in België, Nederland en Luxemburg. Het nu nog hechtere MEVA-netwerk biedt zowel samenwerking als een concurrentievoordeel op basis van knowhow. Dit komt ten goede aan alle in de Benelux gevestigde aannemers die betrokken zijn bij commerciële ontwikkeling of engineeringsprojecten en die worden geconfronteerd met complexe taken en strenge eisen op het gebied van kwaliteit, architectonisch beton of speciale geometrieën.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details