Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

BELG GAAT ERMCO, DE EUROPESE FEDERATIE VOOR STORTKLAAR BETON LEIDEN

Foto-Peter-De-Vylder,-Directeur-FEDBETON

13 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Peter De Vylder, Directeur FEDBETON vzw, neemt vanaf 1 juli 2022 het roer over van Professor Francesco Biasioli en wordt de nieuwe Secretary General van ERMCO, de European Ready Mixed Concrete Organization.

Francesco Biasioli trad aan als Secretary General in de Representatives Meeting te Brussel in 1997 in opvolging van Ken Newman. Na 25 jaar succesvolle inspanningen te hebben geleverd om de sector van het stortklaar beton in Europa een volwaardige plaats te laten verwerven temidden van de andere partners in de bouwsector, neemt Francesco Biasioli afscheid van ERMCO.

Peter De Vylder, die tijdens de Algemene Vergadering van ERMCO van 2&3 juni ’22 te Wenen werd aangesteld, zal de ingeslagen weg gemotiveerd en gedreven verder zetten. Peter De Vylder, 57 jaar, Industrieel Ingenieur Bouwkunde, is reeds 35 jaar werkzaam in verschillende bedrijven waar het materiaal ‘beton’ in al zijn verschillende facetten steeds een prominente rol heeft gespeeld, en dit zowel in België als in Europa.

In 2016 werd Peter De Vylder Directeur van FEDBETON, de Belgische Nationale Federatie voor Stortklaar Beton. Naast het federeren in de ruimste zin van het woord, heeft Peter De Vylder FEDBETON ook geleid naar de functie van RSO, zijnde Regional System Operator voor het CSC-certificaat in België.

Peter De Vylder zal beide functies, Secretary General bij ERMCO en Directeur bij FEDBETON, tegelijk waarnemen.

ERMCO wordt aangestuurd door de vertegenwoordigers van de Nationale Stortklaar Betonfederaties in Europa en daarbuiten.  De Secretary General is de Executive die het woord in daden omzet en de effectieve stappen om het beleid te concretiseren uitvoert. Samen met de ERMCO-Voorzitter, De Heer Marco Borroni, en het ERMCO-team zal Peter De Vylder dit alles verder uitwerken.

De boodschap dat beton, het belangrijkste bouwmateriaal ter wereld, de meest duurzame bouwkundige oplossing is, nu én in de toekomst, zal meer dan ooit tevoren in de kijker worden geplaatst!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details