Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
BELG GAAT ERMCO, DE EUROPESE FEDERATIE VOOR STORTKLAAR BETON LEIDEN

BELG GAAT ERMCO, DE EUROPESE FEDERATIE VOOR STORTKLAAR BETON LEIDEN

Peter De Vylder, Directeur FEDBETON vzw, neemt vanaf 1 juli 2022 het roer over van Professor Francesco Biasioli en wordt de nieuwe Secretary General van ERMCO, de European Ready Mixed Concrete Organization.

Francesco Biasioli trad aan als Secretary General in de Representatives Meeting te Brussel in 1997 in opvolging van Ken Newman. Na 25 jaar succesvolle inspanningen te hebben geleverd om de sector van het stortklaar beton in Europa een volwaardige plaats te laten verwerven temidden van de andere partners in de bouwsector, neemt Francesco Biasioli afscheid van ERMCO.

Peter De Vylder, die tijdens de Algemene Vergadering van ERMCO van 2&3 juni ’22 te Wenen werd aangesteld, zal de ingeslagen weg gemotiveerd en gedreven verder zetten. Peter De Vylder, 57 jaar, Industrieel Ingenieur Bouwkunde, is reeds 35 jaar werkzaam in verschillende bedrijven waar het materiaal ‘beton’ in al zijn verschillende facetten steeds een prominente rol heeft gespeeld, en dit zowel in België als in Europa.

In 2016 werd Peter De Vylder Directeur van FEDBETON, de Belgische Nationale Federatie voor Stortklaar Beton. Naast het federeren in de ruimste zin van het woord, heeft Peter De Vylder FEDBETON ook geleid naar de functie van RSO, zijnde Regional System Operator voor het CSC-certificaat in België.

Peter De Vylder zal beide functies, Secretary General bij ERMCO en Directeur bij FEDBETON, tegelijk waarnemen.

ERMCO wordt aangestuurd door de vertegenwoordigers van de Nationale Stortklaar Betonfederaties in Europa en daarbuiten.  De Secretary General is de Executive die het woord in daden omzet en de effectieve stappen om het beleid te concretiseren uitvoert. Samen met de ERMCO-Voorzitter, De Heer Marco Borroni, en het ERMCO-team zal Peter De Vylder dit alles verder uitwerken.

De boodschap dat beton, het belangrijkste bouwmateriaal ter wereld, de meest duurzame bouwkundige oplossing is, nu én in de toekomst, zal meer dan ooit tevoren in de kijker worden geplaatst!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details