Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Overig

Benelux introductie Domino Clamps bevestigingselementen door BouwterreinPro

Et-UXByXEAA3LDH

15 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

BouwterreinPro start met de Benelux introductie van de Domino Clamps bevestigingselementen (een product uit het Verenigd Koninkrijk) waarmee bijna alles aan een zee/opslag/bouwcontainer bevestigd kan worden, als deze container maar van ISO corner castings voorzien is.

Het bevestigen van voorwerpen of constructies aan containers is meestal een zaak van ter plekke, al improviserend, een oplossing bedenken. Deze oplossingen zijn niet altijd even veilig, duurzaam,  gebruiksvriendelijk, kostenbesparend of stabiel. Vaak wordt er schade aan de container toegebracht omdat erin geboord, geschroefd, eraan gelast of anderszins moet worden.

Hoe functioneren de Domino Clamps?

Containers kennen een groot aantal toepassingen in o.a. de bouw-, transport-, opslag-, evenementen-, standbouw- en offshore sector.

De Domino Clamps zijn gegoten stalen bevestigingselementen met een hoog draagvermogen die snel en eenvoudig in de gaten, aan de zij- of de achterkant van de corner castings, bevestigd worden met behulp van een inbussleutel. De centrale inbusbout trekt de borgplaat in de corner casting vast.  Zodra de Domino Clamps vast zit kan bijna alles aan de Domino Clamps bevestigd worden met behulp van vier M12 bouten.

Domino Clamps kunnen o.a. ingezet worden voor het bevestigen van verlichtingsarmaturen, geluidsapparatuur, beveiligingscamera’s, bewegwijzering, reclamedoeken, hekken, standbouw, leuningen, balustrades, trappen, overloop-bruggen, afdaken, zonnepanelen, enz.

Het aantal inzetmogelijkheden voor het aanpassen, ombouwen, aankleden, aftimmeren en bekleden van kantoor-, schaft-, offshore containers, standbouw, tijdelijke woonunits, tiny houses, enz. zijn eindeloos.

Domino Clamps zijn ook weer snel en simpel te demonteren en kunnen steeds weer opnieuw ingezet worden. Benelux vertegenwoordiging / meer informatie is verkrijgbaar via www.bouwterreinpro.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details