Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Betonpomp op rupsen

Betonpomp op rupsen

MMB is al 30 jaar een verdeler van Putzmeister. Sinds vorig jaar is daar de verdeling van de Putzmeister betonpompen bijgekomen. Dit jaar pakt MBB al meteen uit met een primeur, namelijk een betonpomp op rupsrijwerk. Net als de pomp met verdeelmast een speciaal product om tegemoet te komen aan de verwachtingen van een specifieke doelgroep.

MMB machines in Erembodegem bij Aalst is een specialist voor alle bouw-, beton- en chapemachines. Het bedrijf biedt een breed gamma van machines van verschillende merken aan. De belangrijkste zijn: mortelpompen, chapepompen, betonpompen (stationair op vrachtwagen of op rupsen) en industriële dikstofpompen van Putzmeister, vacuümgereedschap, hydraulische klemmen, mechanische klemmen voor betonproducten van Probst, industriële hogedrukreinigers elektrisch of diesel aangedreven van 350 tot 3000 bar van Dynajet en planetaire dubbelas mengers voor beton- en prefabindustrie van OMG.

MMB machines verkoopt niet alleen nieuwe en tweedehandsproducten, maar ondersteunt de klanten tevens met verhuur en service. Dat houdt onder meer in dat de machines kunnen aangepast en ingesteld worden volgens individuele wensen. Voor de verhuur beschikt MMB machines over een groot machinepark. Klanten kunnen daarbij rekenen op deskundig advies en het in bedrijf stellen van de machines. MMB machines biedt ook een goede service aan met onder andere een kwalitatief onderhoud, een snelle reparatie van machines en een reservemachine indien de machine niet op uw werf kan hersteld worden. 

Betonpomp

Nieuw in het Putzmeister gamma zijn de betonpompen op rupsen.

 

Betonpomp op rupsen
MMB machines vertegenwoordigt in België het volledige gamma van Putzmeister betonpompen, van de citypomp tot pompen op vrachtwagen met een bereik van 64 meter. “Dankzij onze goede relatie met Putzmeister, waarvoor we al 33 jaar de mortelpompen vertegenwoordigen, hebben we het aanbod sterk uitgebreid”, verklaart André De Meyer, zaakvoerder van MMB machines. “Wij hebben veel geïnvesteerd in wisselstukkenvoorraad, machines en opleiding van techniekers. In de voorbije tien maanden zijn er zeven mensen aangeworven en opgeleid.”

“Putzmeister is wereldleider op het terrein van betonpompen en geniet van een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en gemakkelijke bediening, en heeft de hoogste waarde op de tweedehandsmarkt. Specifiek voor funderingsbedrijven hebben we nu naast de standaard autopompen ook betonpompen op een rupsonderstel in het gamma. Specifiek voor funderingsbedrijven hebben we nu naast de standaard autopompen ook betonpompen op een rupsonderstel in het gamma. We hebben er nu al één in onze verhuurvloot en bouwen enkele andere voor klanten. De Putzmeister op rupsen is in feite een stationaire pomp op een rupsonderstel met stalen of rubberen rupsen, waardoor ze op de werf gemakkelijk te verplaatsen zijn. 

Putzmeister biedt ze aan met verschillende capaciteiten en afmetingen voor het leveren van 58 tot 130 m³ beton per uur bij een druk van 71 tot 130 bar. Ze zijn bij uitstek geschikt voor het werken op plaatsen met beperkte ruimte en moeilijke toegankelijkheid, waarbij de pomp vaak van positie moet veranderen. Ze zijn dan ook ideaal voor bouwprojecten, ondergrondse werken en zijn leverbaar met afstandsbesturing en optische waarschuwingssystemen.”

Verdeelmasten
“Een ander product voor de prefabindustrie waarvoor veel belangstelling bestaat, zijn verdeelmasten”, gaat André De Meyer verder. “Ze vormen het verlengstuk van de autopompen voor hoogbouw of in hallen. Het gamma verdeelmasten bij Putzmeister is bijzonder groot en ook op dit vlak bieden we onze klanten ondersteuning met deskundig advies, zodat alle klanten een oplossing op maat vinden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details