Deschacht
00:58
11-01-2019

Bouwshop Deschacht breidt uit naar Hasselt

Bouwshop Deschacht opent een nieuw filiaal in het hart van de provincie Limburg. De vestiging in Hasselt is de volgende stap in het groeiplan van Deschacht om binnen enkele jaren bouwoplossingen aan professionals in heel België te leveren.

De kracht van de lokale vestiging
Gedelegeerd bestuurder Jo Verfaellie: “Op dit moment hebben we 8 filialen in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Luik. Op termijn willen we heel België bedienen. Met de vestiging in Hasselt zijn we nu ook in de provincie Limburg aanwezig. Zo zitten we dichter bij de Limburgse bouwprofessional. Die hoeft zijn producten niet meer Geel of Herstal bij Luik af te halen. Hasselt zit bijna centraal tussen die 2 vestigingen in. Die regionale verspreiding vinden we belangrijk: de vakman hoeft maximaal 30 km te rijden om een van onze filialen te vinden.”

Bereikbaar voor de vakman
De locatie van het nieuwe filiaal is niet toevallig gekozen. De Genkersteenweg is een belangrijke verkeersas tussen Hasselt en Genk. Deschacht renoveerde er een bestaand gebouw volledig. Waarom daar? “Bereikbaarheid is voor de bouwprofessional heel belangrijk. De materialen die hij bestelt, wil hij snel kunnen afhalen. Of wij moeten ze snel bij hem op de werf kunnen leveren.”

One stop: webshop, magazijn en winkel
Het distributiecentrum in Hasselt is volledig ingericht volgens de one-stop shop filosofie van Deschacht: een groot magazijn met een winkel waar de aannemer materialen kan kiezen, bouwadvies krijgt en gereedschappen en tools voor gebruik op de werf vindt. Jo Verfaellie: “Ook in Hasselt bieden we een grote voorraad kunststof materialen aan die de aannemer via onze webshop, telefonisch of ter plekke kan bestellen. Hij vindt er al het gereedschap dat hij nodig heeft om onze producten te plaatsen en krijgt van onze medewerkers advies bij zijn keuze.”

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Polyvalente robot