Gemeenschapscentrum
02:05
11-12-2018

Brugge gemeenschapscentrum

“Gecombineerde uitvoering van bemaling en fundering verlaagt de uitvoeringskost en bouwtermijn”

In de Xaverianenstraat in Brugge verrijst een nieuw gemeenschapscentrum waar ruimte is voor sport, cultuur en vrijetijdsbesteding. Votquenne Foundations stond in voor paalfunderingen en de verankerde berlinerwand. Het zusterbedrijf A.Vyncke stond in voor de bemaling. “Sinds vorig jaar maakt dit bedrijf deel uit van dezelfde groep boven Votquenne Foundations, en kunnen we beide nu gecombineerd aanbieden voor de realisatie van bouwputten”, klinkt het. 

Het multifunctioneel complex in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels zal bestaan uit vier niveaus en omvat naast een ondergrondse parkeergarage een sporthal, sportvelden, bibliotheek en

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Fondatel-LecomteStaalbouwdag