Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Jaarboek

CBS Beton: dé referentie voor betonsystemen

Tekst | CBS Beton

Beeld | CBS Beton

6 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

CBS Beton is een autoriteit in België wanneer het gaat over prefab betonelementen. Al 24 jaar voorziet CBS Beton haar klanten van prefab beton elementen in de bouw, landbouw, infra en industrie voor duurzame oplossingen ten aanzien van mestverwerking, recyclage, Wegen- en waterbouw … En dat in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

CBS Beton is een bedrijf in volle expansie. Tal van investeringen werden gedaan de laatste jaren in zowel personen, kennis als materiaal. “We hebben de grootste state of the art mengcentrale van Europa laten te bouwen in Wielsbeke, zodat we projecten nog sneller, efficiënter en met een duurzame kwaliteit kunnen afleveren aan onze klanten. Al onze producten worden vervaardigd volgens de Europese normen en voorschriften”, klinkt het.

Al 24 jaar voorziet CBS Beton haar klanten van prefab beton elementen in de bouw, landbouw, infra en industrie voor duurzame oplossingen.

Kwaliteit en knowhow

CBS Beton teert op een grote expertise en drive, denkt mee en luistert naar de noden van de klant om zo een visie te brengen die de best mogelijke oplossing voor hun problemen biedt. Dergelijke aanpak leidt ook vaak tot een creatie van nieuwe producten. “Vertel ons wat u zoekt: onze ingenieurs, tekenaars en productiechefs werken het uit voor u”, klinkt het overtuigend.

 Duurzame toekomst

Om de CO2-uitstoot te verlagen, zet de CBS Beton Groep zich in om de CO2-impact op verschillende niveaus te verlagen: recyclage van afvalwater, zonnepanelen, windturbines, transport per binnenschip en recyclage
van betonafval. 

En last but not least: CBS beton biedt ook een uitgebreide logistieke service, van het laden van uw vrachtwagen tot het organiseren van leveringen op de werf met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen. “U vraagt, wij produceren en leveren.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details