Colas Belgium
00:36
18-09-2018

COLAS versterkt zijn zichtbaarheid op de Belgische markt

VBG, WEGEBO EN COTRA verdwijnen uit het straatbeeld 

Colas Belgium, toonaangevend in wegeninfrastructuur, heeft een naamswijziging doorgevoerd van zijn belangrijkste filialen. VBG, WEGEBO en COTRA, die sinds geruime tijd deel uitmaken van Colas Belgium krijgen een nieuwe naam: VBG NV wordt Colas Noord NV, WEGEBO NV wordt Colas Centrum NV en COTRA NV heet sinds 1 september 2018 Colas Transport NV. 

Samen met de vernieuwde uitstraling moet dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. “Dit draagt bij tot het samenhorigheidsgevoel van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijker wie Colas Belgium is: een sterke groep gebouwd op lokale verankering”, aldus (Directeur Business Development Jan Lecompte). 

Colas Noord, met agentschappen in Wijnegem en Heusden-Zolder richt zich hoofdzakelijk op de provincies Antwerpen en Limburg. Colas Centrum, vanuit Vilvoorde en Brussel, heeft de focus op Brussel en de rest van Vlaanderen. Colas Transport, de transportactiviteit van Colas Belgium, is in heel het land actief. 

Vanuit een respect voor wat lokale wegenbouwers als VBG en Wegebo gerealiseerd hebben, kan Colas nu verder bouwen om bij te dragen aan een duurzame en veilige mobiliteit. 

GROND/WEG/WATERBOUW partners

AirobotVUB