Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Compacte bouw- en grondverzet-machines voor ieder project
De nieuwe locatie op de industriezone Ringaert in Torhout zal met 16.500 m² bijna dubbel zo groot zijn als het huidige terrein.

Compacte bouw- en grondverzet-machines voor ieder project

CEBEKO heeft als trouwe partner in compacte bouw- en grondverzetmachines doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd. U kan er terecht voor aankoop, huur, service en onderdelen. Dankzij hun gevarieerde merkenportefeuille zijn ze ondertussen een gevestigde waarde in Vlaanderen. 

Sinds de opstart van het familiebedrijf in 1983 staan de klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats. Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van het aanbod.

Juiste machine op het juiste moment

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. CEBEKO zorgt ervoor dat men de juiste machine op het juiste moment kan inzetten dankzij hun jonge en uitgebreide verhuurvloot. Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er steeds snel en efficiënt kan gewerkt worden.

CEBEKO heeft als trouwe partner in compacte bouw- en grondverzetmachines doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd.

Service en advies op maat

CEBEKO garandeert een minimale stilstand van uw machine. Ze beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op locatie maar hebben ook een eigen atelier. Open communicatie, een persoonlijke aanpak en deskundig advies staan hierbij centraal.

Om hun klanten nog beter van dienst te zijn produceert CEBEKO ook een eigen reeks op maat gemaakte toebehoren. Deze reeks bestaat uit allerhande puinbakken, banaanbakken, slotenbakken, dieplepelbakken én snelwissels. Omdat ze van ontwerp tot eindproduct in-house gemaakt worden, kan CEBEKO de klant voorzien van maatwerk aan acceptabele prijzen en met korte leveringstermijnen.

Verdubbeling van de huidige site

De laatste jaren is zowel de omvang van de verhuurvloot als het CEBEKO team zeer sterk gegroeid. Het huidige terrein en gebouw worden te klein om alle machines en medewerkers een plaats te geven. De nieuwe locatie op de industriezone Ringaert in Torhout zal met 16.500 m² bijna dubbel zo groot zijn als het huidige terrein. “Op deze nieuwe locatie trekken we vanaf volgend jaar zo’n 5000 vierkante meter gebouwen op, inclusief showroom en customer center. De verhuis staat gepland voor midden 2023”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details