Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
De kracht van klein en emissieloos funderingsmaterieel
In een tijdperk van stedelijke verdichting en de noodzaak van efficiënt ruimtegebruik, hebben de mini-heimachines en schroefinjectiepalen van Lebotec de laatste jaren alleen maar aan populariteit gewonnen.

De kracht van klein en emissieloos funderingsmaterieel

Lebotec, gevestigd in het Nederlandse Wijchen, profileert zich al jaar en dag als vooraanstaande fabrikant van funderingsmachines, met een sterke exportpositie over heel Europa. Als marktleider op het gebied van mini-heimachines en mini-boorstellingen in Nederland, krijgt de gerenommeerde fabrikant ook in België steeds nadrukkelijker voet aan grond. “En dat altijd met een centrale focus op de klant”, aldus Rick van Oostwaard, zaakvoerder van Lebotec.

Lebotec biedt niet alleen een breed scala aan funderingsmachines aan, maar staat ook open voor maatwerk, waarbij de specifieke behoeften van de klant centraal staan. Deze flexibiliteit in combinatie met hun expertise in zowel de productie als het onderhoud van funderingsmachines, maakt van Lebotec een sterke partner op het vlak van betrouwbaar materieel.

Mini-materieel

In een tijdperk van stedelijke verdichting en de noodzaak van efficiënt ruimtegebruik, hebben de mini-heimachines en schroefinjectiepalen van Lebotec de laatste jaren alleen maar aan populariteit gewonnen. Binnen deze trend loopt Lebotec voorop in de transitie naar emissieloos werken met hun baanbrekende elektrische en waterstof aangedreven machines.

Lebotec, gevestigd in het Nederlandse Wijchen, profileert zich al jaar en dag als vooraanstaande fabrikant van funderingsmachines

Rick van Oostwaard: “Deze machines zijn niet alleen populair vanwege hun vermogen om krachtige prestaties te leveren in krappe stedelijke omgevingen. Door de groeiende vraag naar emissieloos werken, heeft Lebotec namelijk ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische machines en aandacht voor alternatieve brandstoffen. Zo maken we mee de weg vrij naar een groenere toekomst in de funderingstechnologie.”

Maatwerk

De innovatiedrang van Lebotec strekt zich ook uit tot hun dienstverlening. Met mogelijkheden om storingen op afstand uit te lezen en op te lossen, biedt Lebotec een snelle en efficiënte ondersteuning aan hun klanten. En ook voor maatwerk kan je terecht bij de Nederlandse fabrikant. 

Rick van Oostwaard: “We spelen graag in op specifieke vragen en wensen van de klant. In huis hebben we de nodige expertise aan de tekentafel om maatwerk te leveren zodat de klant over de juiste machine beschikt voor zijn specifiek werkzaamheden. Met een duidelijke visie op de toekomst en een focus op klanttevredenheid, blijft Lebotec zo de standaard zetten in de funderingsindustrie.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details