Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Jaarboek

De meest veelzijdige kniklader ter wereld

a37456-stone-grab-with-hydr
AVANT biedt u een efficiënte en multifunctionele manier van werken het hele jaar door.

Tekst | Avant Machinery

Beeld | Avant Machinery

13 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met zijn compacte afmetingen kan een AVANT-kniklader perfect ingezet worden voor werken op kleine en smalle oppervlaktes. Dankzij een laag eigengewicht is deze multifunctionele alleskunner bovendien zeer eenvoudig te transporteren op een aanhangwagen. Elke AVANT beschikt over een krachtig extra hydraulisch systeem voor multifunctioneel gebruik in goederenbehandeling, terreinonderhoud, tuinaanleg, landbouw, enz …

Alle AVANT-machines bestaan uit twee afzonderlijke chassisdelen, met elkaar verbonden door middel van een star scharnierpunt, waarbij de bestuurder plaatsneemt op het voorste gedeelte van het chassis. Dit uniek concept resulteert in een zeer groot hefvermogen, gekoppeld aan een ongekende stabiliteit. De bestuurderszetel op het voorste gedeelte van het chassis zorgt daarenboven voor een perfect zicht op het uit te voeren werk. Alle compacte knikladers uit het AVANT-gamma zijn standaard voorzien van een telescopische laadarm, waardoor de hefhoogte varieert tussen 2,8 en 3,5 m. 

Het gamma bestaat uit acht verschillende series met een bedrijfsgewicht tussen 700 en 2.500 kg.

Het gamma bestaat uit acht verschillende series met een bedrijfsgewicht tussen 700 en 2.500 kg. Met de AVANT e6 zit er ten slotte ook nog een volledig elektrisch aangedreven machine in het gamma. 

AVANT biedt u een efficiënte en multi­functionele manier van werken het hele jaar door. Elke AVANT is uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem, wat het mogelijk maakt om te werken met een uiteenlopende selectie van verschillende specifiek ontwikkelde aanbouwwerktuigen. In eerste instantie gaat het dan over een grondbak en palletvork, maar afhankelijk van het soort werk zijn er meer dan 200 specifieke werktuigen verkrijgbaar zoals borstels, maaiers, hakselaars, maar ook grondfrezen, zeefbakken, breekhamers, grijpers en graafarmen …

Ontdek de machines en toebehoren op de website. Contacteer een AVANT-center bij u in de buurt voor meer info of een demo.      

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details