Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Duurzaam bouwen met beton: vandaag (mee)bouwen aan morgen

Duurzaam bouwen met beton: vandaag (mee)bouwen aan morgen

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in de bouw. Een bewuste omgang met grondstoffen en productieprocessen wordt daarin belangrijker. Dat betekent: constant blijven ontwikkelen, innoveren en naar de toekomst kijken.

De Bosch Beton keerwand is een kwalitatief goed en duurzaam bouwproduct voor nu en in de toekomst. De keerwanden zijn gemaakt van duurzame grondstoffen zonder daarbij af te doen aan de kwaliteit. Hiermee verlagen zij de impact van de producten op het milieu.

Bosch Beton produceert de prefab betonnen keerwanden in hun moderne fabriek in Barneveld (NL). De eerste duurzame betonfabriek in Nederland is gebouwd volgens de BREEAM-NL ‘Outstanding’ normen. De producent wil hun grondstoffen optimaal benutten en als dat mogelijk is ook hergebruiken met respect voor de omgeving. Zo gebruiken ze voor de productie duurzame materialen, gerecyclede producten en werken ze met duurzame installaties. Bosch Beton is een voorloper in duurzaamheid. Klanten bouwen met hun producten mee aan een duurzame toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details