Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Een gevestigde waarde in Vlaanderen
De nieuwbouwsite biedt in totaal 16.500 vierkante meter aan mogelijkheden.

Een gevestigde waarde in Vlaanderen

2023 brengt heel wat redenen tot feest voor CEBEKO. Het bedrijf blaast dit jaar veertig kaarsjes uit en verhuist in september naar de nieuwe site aan de Roeselaarseweg in Torhout. Sinds de opstart in 1983 heeft CEBEKO een mooie weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Met jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines wil het zijn klanten een superieure beleving bieden.

Op MATEXPO kunt u op de CEBEKO stand onder andere de populairste modellen van het Italiaanse Cormidi komen bekijken.

Sky-high experience. Groundbreaking trust.

“Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dat vertrouwen waarover ik spreek is trouwens een wederzijds gegeven. Met een persoonlijke aanpak, open communicatie en gericht advies willen we de klanten het gevoel geven dat ze voor een betrouwbare partner kiezen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

CEBEKO beschikt over een uitgebreid en compleet machinepark met hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, compacte én grote graafmachines en diverse andere grondverzetmachines. Met een grondige behoefteanalyse en ervaren chauffeurs zorgt het bedrijf ervoor dat de juiste machine op het juiste moment geleverd wordt. Bestaat er toch twijfel over de meest geschikte machine? Dan komt er een Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig.

Op MATEXPO kunt u op de CEBEKO stand onder andere de populairste modellen van het Italiaanse Cormidi komen bekijken.

Nieuwbouwsite om sterke groei op te vangen

De laatste jaren is de omvang van zowel de verhuurvloot als het CEBEKO-team sterk toegenomen. De huidige kantoren, magazijnen en constructiewerkplaats zijn momenteel gevestigd op diverse locaties in Torhout en worden te krap. Om de sterke groei op te vangen was er nood aan een nieuwe locatie die een centralisatie van de activiteiten toelaat. De nieuwbouwsite, gelegen op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout, biedt in totaal 16.500 vierkante meter aan mogelijkheden. 

“Onze verhuurafdeling krijgt haar eigen gebouw, met ruimte voor het onderhoud van de groeiende verhuurvloot. Het tweede gebouw bestaat uit een kantoorgedeelte, onderdelenmagazijn, opslagruimte, twee werkplaatsen en een toonzaal met focus op klantenbeleving. De nieuwbouw geeft bovendien de opportuniteit om ons team uit te breiden van een dertigtal naar een kleine vijftig medewerkers. Dit biedt toekomstperspectieven”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. “Daarnaast hebben we ook oog voor duurzaamheid. Zo zal de nieuwbouw uitgerust zijn met geothermie en zonnepanelen.”

CEBEKO beschikt over een uitgebreid machinepark met onder meer hoogwerkers, schaarliften, dumpers en graafmachines.

Kwaliteit en variatie troef op MATEXPO

Ook MATEXPO blaast, net zoals het familiebedrijf, dit jaar veertig kaarsjes uit. Voor CEBEKO is deze tweejaarlijkse vakbeurs een belangrijk ontmoetingsmoment in eigen regio. Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, wielladers en rupsdumpers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers, zijn kwaliteit en variatie troef. Op MATEXPO kunt u op de CEBEKO-stand onder meer de populairste modellen van het Italiaanse Cormidi en de duurzame bandendumpers van Thwaites komen bekijken. Ook de verhuurafdeling en op maat gemaakte aanbouwdelen krijgen de nodige aandacht.

Naar tweejaarlijkse traditie bundelt CEBEKO de krachten met Yanmar. Een fabrieksbezoek in 1994 was de start van deze vruchtbare samenwerking en sindsdien zijn ze vaste partners in compact materieel. Op deze grote, gedeelde stand kunt u naast het uitgebreide CEBEKO-gamma ook een hele reeks Yanmar-machines vinden. Het publiek zal kunnen kennismaken met Yanmars eerste emissieloze minigraver: de SV17e. Ook de geheel nieuwe elektrische V8e wiellader zal voor de eerste keer in België te zien zijn. Zin in een leuke uitdaging? Neem dan zeker deel aan de 90 Second Challenge en toon hoe behendig jij bent met een graafmachine.

Nieuwsgierig geworden? Kom zeker even langs op buitenstand B27 voor een leuke babbel, deskundig advies en een kennismaking met het aanbod.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details