Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Één van de grootste asfaltfreesbedrijven van België  wordt overgenomen

Één van de grootste asfaltfreesbedrijven van België  wordt overgenomen

Drie nieuwe gezichten staan voortaan aan het roer van Holgo nv uit Lanaken. Christian Verhaeren en zonen Michiel en Goran nemen de fakkel over van Emile Holtappels en Marina Goijens. Die twee oprichters verkochten het bedrijf aan Gomic bv, dat bestuurd wordt door de familie Verhaeren. Klanten slapen op beide oren, want de bekende service blijft stevig overeind.

Emile Holtappels en zijn vrouw Marina Goijens hebben met succes hun bedrijf overgelaten. “Mijn man is sinds vorig jaar pensioengerechtigd en we hebben geen opvolgers. Toch wilden we ons bedrijf niet zomaar stopzetten. De frees- en borstelspecialist Holgo nv bestaat bijna dertig jaar, het is ons levenswerk”, legt Marina Goijens uit. “Daarom zochten we geschikte overnemers. We kennen de familie Verhaeren al lang en zijn ervan overtuigd dat zij ons bedrijf met passie verder zullen laten openbloeien. Deze beslissing voelt dan ook heel goed aan en wat voor ons nog belangrijk is dat de naam Holgo blijft.”

Holgo is een bekende speler in de wegenbouw. De service en de kwaliteit liggen bijzonder hoog. Dat willen we absoluut blijven garanderen. De klant zal dus helemaal geen hinder ondervinden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details