Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Exclusief verdeler voor Belux van Lievers Holland en Beton Trowel

Exclusief verdeler voor Belux van Lievers Holland en Beton Trowel

Specialist in machines voor betonbewerking

Alle Bouw Machines (ABM) is gekend in België als specialist in betonbewerkingsmachines. Van de twee belangrijkste topmerken in deze sector, Lievers Holland en Beton Trowel, is ABM de exclusieve verdeler in de Belux. Beide merken bieden kwalitatief hoogstaande en goed geprijsde producten, met waar nodig een stukje actuele innovatie, zoals de emissieloze accutrilnaald Lievers P18Li.

Betonverdichtings- en afwerkmachines behoren tot het kernassortiment van ABM. Met het Nederlandse Lievers Holland en het Belgische Beton Trowel heeft het bedrijf uit Londerzeel twee topmerken in huis die prima naast elkaar lopen. Lievers is internationaal specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor bewerken, verwerken en afwerken van vers gestort beton.

Waar Lievers in uitblinkt zijn trilnaalden voor beton, zoals deze elektrische P14E.

 

ABM daarover: “Voor een goede verwerking zijn kennis van zaken en inzet van de juiste machines een vereiste. Lievers maakt kwalitatief hoogstaande machines, waarmee vakmensen veilig, snel en efficiënt een hoogwaardige betonkwaliteit kunnen afleveren. Hun kwaliteitsproducten onderscheiden zich door hoge bedrijfszekerheid, veiligheid, bedieningsgemak en uitmuntende prestaties.” Het bij ABM verkrijgbare assortiment bestaat uit trilnaalden, -motoren en -tafels en hoogfrequent omvormers.

Trilnaalden

Waar Lievers in uitblinkt zijn zeker de trilnaalden voor beton, waarbij de meer traditionele trilnaalden altijd nog populair zijn, denk aan de elektrische handstoktrilnaald P14E – met snoer – of de trilnaalden met benzinemotor, zoals de P14B. Dat kan snel veranderen door een interessante nieuwkomer Lievers P18Li, de innovatieve snoerloze stoktrilnaald op accu . Die biedt namelijk een ongekende bewegingsvrijheid en geeft antwoord op de groeiende vraag naar emissieloze werktuigen.

Lievers noemt de P18Li een revolutionaire lichtgewicht oplossing met accu-aandrijving.

 

Lievers over de P18Li: “Een revolutionaire lichtgewichtoplossing, gebaseerd op de elektrische handstoktrilnaald P14E, maar nu met accu-aandrijving. Een speciaal ontworpen borstelloze gelijkstroommotor drijft een flexibele as aan met slechts vierduizend toeren. Door het klepel-trilsysteem (pendulum) produceert de trilnaald toch twaalfduizend trillingen per minuut, wat samen met de grote amplitude zorgt voor een perfecte betonverdichting. Deze snoerloze betontrilnaald wordt standaard geleverd met twee accu’s, is uitgerust met een eenvoudig bedienbare pistoolgreep met schakelaar én garandeert een snelle wissel van de slangen.”

Beton Trowel

Beton Trowel (BT) is een puur Belgisch bedrijf en in Londerzeel de overbuurman van Alle Bouw Machines. Dat vergemakkelijkt uiteraard de communicatie. In het uitgebreide gamma producten vindt men alles om aan betaalbare prijs beton te verdichten en af te werken. Door gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontwikkelde onderdelen hebben de machines een grote betrouwbaarheid. ABM noemt de BT-producten door hun gunstige prijs/kwaliteit-verhouding “zeker een goede investering”. Naast betonhelikopters biedt BT de betonverwerker als onestopshop ook trilnaalden, trilbalken, quartzbakken, handgereedschappen, enzoverder.

De Vibratamp Bullfloat VTBF2000 van Beton Trowel is een lichtgewicht afwerkspaan in vier breedtes.

 

Betonhelikopters

Beton Trowel heeft een interessant programma aan enkelvoudige en dubbele helikopters. De enkelvoudige helikopters worden lopend bediend en hebben een benzine- of dieselmotor. In opkomst zijn ook hier de emissieloze versies, zoals de BT90 electric (230 V, 2,2 kW vermogen, variabele snelheid) en de BT 60 electric open (230 V, 1,5 kW vermogen en eveneens een variabele snelheid).

Voor de grotere oppervlakten worden veelal de dubbele helikopters met operatorstoel ingezet, zoals de BT900. Die is er in een benzine- en dieselversie en in een hoge en lage uitvoering. De zogenoemde ‘low rider’ heeft een laag zwaartepunt voor extra stabiliteit en een gemakkelijke op- en afstap. Deze lage uitvoering van de BT900 is inzetbaar voor het afwerken van betonvloeren tot circa 800 m2. Het is een echte ‘hard runner’ in de BT900-serie.

Handzame hulpen

BT heeft ook handzame hulpmiddelen, zoals de Vibratamp Bullfloat VTBF2000, een lichtgewicht afwerkspaan in flinke breedtes (1,5 / 2 / 2,5 of 3 m) met opgebouwde trilunit. Hij heeft een Honda 4-takt motor en maximale lengte van 5,4 m. Verder de zeer draagbare (11 kg!) ‘Port-a-vibe’ betontrilnaald model BT45H met Honda motor en de Humdinger handstoktrilnaald met snoer, alsmede de Fresno afwerkspaan met borstel voor het probleemloos afwerken (antislip) van betonvloeren.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details