Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Experts in grondwaterinjectie

Experts in grondwaterinjectie

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor het verlagen van het grondwater op hun bouwplaats, zodat ze hun werken ‘in den droge’ kunnen uitvoeren

De nieuwste technieken

Voor het verlagen van grondwater maken wij gebruik van verschillende efficiënte technieken, afhankelijk van de specifieke situatie: bemaling met verticale filters, bemaling met dieptebronnen, al dan niet gecombineerd met retourbemaling en horizontale drainage. Voor de uitvoering van de diverse bemalingen beschikken we over een modern en performant machinepark. Ook blijven wij steeds op de hoogte van nieuwe evoluties bij de uitvoering van deze bemalingstechnieken, meer bepaald op het gebied van monitoring en opvolging.

Eigen onderhoudsdienst

Voor het vakkundig onderhoud van en kwalitatieve herstellingen aan onze boormachines en bemalingspompen beschikken we over ons eigen onderhoudsatelier. Zo wordt de maximale inzetbaarheid van ons materieelpark optimaal gegarandeerd.

Eigen studiedienst

G. Smeyers nv beschikt over een eigen studiedienst die, buiten het dimensioneren van de optimale bemalingsinstallatie, ook onderzoek doet naar de mogelijke schadelijke invloeden van bemaling op de omgeving. Met behulp van een computersimulatiemodel kunnen we zeer accuraat de invloed van een bemaling op de aanwezige bebouwing in de omgeving bepalen, zodat we het risico op mogelijke schade vooraf kunnen inschatten. Hierbij wordt rekening gehouden met alle gekende bodemparameters.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details