Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Flexibele oplossing voor grote keerwanden
Old World is een gladde keermuurblok met afgeschuinde randen.

Flexibele oplossing voor grote keerwanden

“Met het beproefde ReCon Walls prefabbloksysteem en ons CBS ReCon Walls team, streven we ernaar om uitzonderlijke oplossingen te bieden die functioneel, praktisch, flexibel, esthetisch verantwoord zijn en waarde op lange termijn creëren voor het keermuurproject van onze klant”, klinkt het.

Het ReCon Walls gamma wordt toegepast waar een keermuur perfect dient geïntegreerd te worden in de bestaande natuurlijke omgeving. Het grote voordeel van het systeem is de flexibiliteit bij verschillende hoogtes of bij glooiende landschappen, bochten en watertoepassingen.

Rustic zorgt met zijn natuurlijke grijze betonafwerking voor een fantastisch ogende keermuur.

ReCon Walls begrijpt dat goede producten voor zelfdragende keer­muren alleen niet volstaan. 

 CBS Beton: “Wij combineren ons uitgebreide systeem voor keermuren met kennis, hulpmiddelen en tests die ervoor zorgen dat we een oplossing voor de hele muur kunnen aanbieden en niet enkel een goed blok. ReCon Walls beroept zich op zijn kennis en ervaring om zijn klanten op vlak van keermuren een kwalitatieve oplossing te bieden die zowel esthetisch is als technisch perfect ontworpen, dit als pure zwaartekracht of als geogrid versterkte keerwand.”

Structuren

Er zijn verschillende soorten texturen en afmetingen beschikbaar. Het volledige blok heeft een oppervlak van 0,5 m² en kan 60 cm tot 210 cm diep zijn. Het gewicht varieert daardoor tussen 635 kg en 1860 kg. ReCon Walls biedt ook tal van aanvullende vormen en groottes, waaronder halve blokken, hoekblokken, topblokken en afdekblokken, waardoor elke mogelijke wandgeometrie kan worden gerealiseerd. De verschillende texturen op de zichtzijde en de variatie binnen de structuur van het zichtvlak geven aan de muur het aspect van een natuurlijke wand.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details