Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Grond- en sloopwerkspecialist introduceert ‘Green Eagle’- toekomststrategie 
“Bouwheren of aannemers kunnen voortaan onze kennis en ervaring inhuren bij het voorbereiden van een bouw- of afbraakproject, zonder zich aan ons gebonden te moeten voelen voor de uitvoering.”

Grond- en sloopwerkspecialist introduceert ‘Green Eagle’- toekomststrategie 

Sinds kort is de groene adelaar van GLK Grondwerken prominent aanwezig op heel wat bouwwerven. De ‘Green Eagle’ staat symbool voor GLK’s bredere kijk op grondwerken en vertaalt zich voortaan in drie divisies: GLK grondwerken, GLK recycling (het vroegere GV&T Kruishoutem) en GLK consulting. Hiermee kiest de familie Lippens resoluut voor een onderscheidende en toekomstgerichte aanpak op basis van haar eigen 3i-garantie.

De medewerkers van GLK worden voortaan ‘green eagles’ genoemd.

Binnen de sector van grond- en infrastructuurwerken is GLK al sinds zijn ontstaan in 1997 een buitenbeentje. Als bio-ingenieur was en is oprichter Geert Lippens gefascineerd door perfectie, efficiëntie en duurzaamheid. Nu Alice en Arthur Lippens (eveneens ingenieurs) het familiebedrijf versterken, wordt deze bredere kijk het speerpunt van de GLK-toekomststrategie.  

Sinds kort is de groene adelaar van GLK Grondwerken prominent aanwezig op heel wat bouwwerven.

Win-winsituatie 

“Een goede voorbereiding van grondwerken, vanuit een bredere kijk op het integrale project, betekent steeds een gigantische winst in tijd, budget en frustratie”, aldus Arthur Lippens. “Dat is altijd al de ‘dada’ van mijn vader geweest. Het is ook de reden waarom GLK Consulting is ontstaan. Bouwheren of aannemers kunnen voor-taan onze kennis en ervaring inhuren bij het voorbereiden van een bouw- of afbraakproject, zonder zich aan ons gebonden te moeten voelen voor de uitvoering. Dergelijke vorm van kennisdelen en samenwerken is een ‘win’ voor beide partijen.” 

De ‘Green Eagle’ staat symbool voor GLK’s bredere kijk op grondwerken en vertaalt zich voortaan in drie divisies: GLK grondwerken, GLK recycling (het vroegere GV&T Kruishoutem) en GLK consulting.

3i-garantie 

Samen met de groeistrategen van Mex United ging GLK het voorbije jaar bij de eigen medewerkers, de klanten en de sectorgenoten op zoek naar zijn meest waardevolle troeven. Wat bleek? GLK wordt ontzettend gewaardeerd voor haar intelligente, integrale en integere aanpak. Die 3i-garantie zal in de toekomst nog meer worden uitgespeeld. “GLK is een kennisgedreven familiale onderneming waar uitzonderlijk veel belang wordt gehecht aan een goede voorbereiding, calculatie en planning. Dit zorgt ervoor dat GLK binnen de totaliteit van een bouwproject steeds een intelligente en voordelige oplossing biedt. Voorts blijkt GLK het meest waardevol wanneer de volledige grond- en infrastructuurwerken integraal aan ons worden toevertrouwd: van calculatie, voorbereiding en uitvoering tot recyclage. Tot slot stralen niet alleen de zaakvoerders, maar ook de medewerkers integriteit uit door hun groot respect voor de stiel, de klant, de collega’s, het materiaal en het milieu”, klinkt het.    

“GLK blijkt het meest waardevol wanneer de volledige grond- en infrastructuurwerken integraal aan ons worden toevertrouwd: van calculatie, voorbereiding en uitvoering tot recyclage.”

Recycling als speerpunt 

Milieu, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen … Het zijn thema’s die ook bij de jonge GLK-generatie alle aandacht zullen krijgen. “De reden waarom we GV&T Kruishoutem omdopen tot GLK recycling is niet alleen omdat het voor sommigen voor verwarring zorgde, maar ook en vooral omdat we van recycling echt een speerpunt willen maken”, legt Alice Lippens uit. “We zijn hier nu al vooruitstrevend in. En met producten zoals Bekasol zijn we zelfs uniek. Ik ben dan ook heel blij met de Green Eagle als nieuw logo. Het staat symbool voor onze groene ambities en onze brede kijk op grondwerken. Wist je trouwens dat we onze medewerkers voortaan ‘green eagles’ noemen? Er is overigens nog plaats voor nieuwe collega’s in ons arendsnest …”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details