Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Habenu-van de kreeke versterkt bedrijvengroep door overname bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf van den Heuvel
Links Jeroen Gerits en rechts Serge Vreuls

Habenu-van de kreeke versterkt bedrijvengroep door overname bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf van den Heuvel

Vanaf 1 januari 2022 zijn bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel uit Tegelen onderdeel van de Habenu–van de Kreeke Groep BV. Beide bedrijven zijn gevestigd in Tegelen. Met deze bedrijven neemt Habenu-van de Kreeke Groep BV ook het complete personeelsbestand over. Voormalig eigenaar Jeroen Gerits blijft in de functie als manager actief. Beide bedrijven blijven werken vanaf de bestaande locatie in Tegelen.

Bouwbedrijf Geurts renoveert en restaureert panden sinds 1977. Het bedrijf startte als eenmanszaak, maar heeft inmiddels 22 mensen in dienst waaronder eigen timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters, slopers, loodgieters en elektriciens. Bouwbedrijf Geurts heeft zich in de loop der jaren toegelegd op verbouwingen, renovaties, schadeherstel voor diverse verzekeringsmaatschappijen en onderhoud voor professionele vastgoedpartijen. Installatiebedrijf Van den Heuvel heeft 12 medewerkers en bestaat sinds 1930. Het bedrijf is gespecialiseerd in installatiewerk op het gebied van gas, water, elektra en sanitair. Zowel projecten voor particulieren als bedrijfsmatige installatieprojecten worden uitgevoerd.

Ron Habets (directeur-aandeelhouder): “Met de overnames van bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel halen wij als groep een bijzonder rijk ervaringspallet aan bouw- en installatiekennis in huis.” Serge Vreuls (CEO): “In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, vooral van goed geschoolde en ervaren installatietechnici, is het voor onze continuïteit van belang om de juiste bedrijven met de juiste mensen aan onze groep te verbinden. Dat is wat we met deze overnames willen bereiken.”

Habenu-van de Kreeke en Van de Kreeke, met vestigingen in Nederland en België, zijn vertrouwde namen in de bouwwereld. De bedrijven zijn Veelzijdig in Bouw en werkzaam in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice. Ze zijn de betrokken partners voor professionele opdrachtgevers die samenwerken aan een kwalitatieve omgeving. Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke bundelen samen meer dan 155 jaar aan ervaring. De bedrijvengroep heeft 280 medewerkers en zet 84 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details