Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Handling en accessoires voor civieltechnische machines op topniveau
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid.

Handling en accessoires voor civieltechnische machines op topniveau

High Lift heeft zich sinds de oprichting in 2002 onderscheiden door uitstekende klantenservice en een uitgebreide collectie van toebehoren voor constructie, sloop, bosbouw en landschapsontwerp. Deze familiezaak is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuw als tweedehands materieel, en staat klaar met reparatiediensten, zowel ter plaatse als in hun eigen werkplaatsen. High Lift verzorgt eveneens het transport en de distributie van reserve- en slijtageonderdelen door heel Wallonië en Vlaanderen.

Forest-Techs ontwikkelt accessoires voor bouwmachines met hoogwaardig antischuurstaal waardoor ze lichter zijn, comfortabeler in het gebruik én minder brandstof verbruiken.

De ambitie van High Lift is en blijft: ‘Betrouwbare gereedschappen aanbieden met hoge prestaties en snelle, efficiënte dienst na verkoop.’ Gaëtan Bolly: “We proberen zo flexibel mogelijk in te spelen op de noden van de recycling-, sloop- en steengroevensector. Dit realiseren we via nieuwe strategisch partnerschappen en het verder uitbreiden van het aanbod aan werkgereedschap en accessoires. Onze focus blijft strak gericht op kwaliteit, duurzaamheid en ‘last but not least’ klantgerichtheid.”

Topkwaliteit uit Japan

Een blikvanger in het gamma van High Lift is het nieuwe Furukawa-assortiment, waarvoor het bedrijf de exclusieve distributeur is in Wallonië. Door het partnerschap met dit Japans hightechbedrijf accentueert High Lift opnieuw zijn focus op onberispelijke efficiëntie en kwaliteit.

High Lift is de exclusieve distributeur van Furukawa in Wallonië. (Beeld: Highlift Furukawa)

Nieuwe stap richting groene sloop

Voor het slopen van bruggen en industriële gebouwen van gewapend beton is speciale apparatuur nodig met hogere knip-en breekkracht. De lancering van de ‘Plus Line’-serie kwam met verbeterde werkefficiëntie, verminderd brandstofverbruik en minder impact op het milieu.

“In diezelfde filosofie past ook het nieuwe assortiment van Forest-Techs, met toepassingen voor bosonderhoud, landbouwactiviteiten en terreinvoorbereiding. De Franse fabrikant ontwikkelt accessoires voor bouwmachines met hoogwaardig antischuurstaal waardoor ze lichter zijn, comfortabeler in het gebruik én minder brandstof verbruiken. Helemaal in de lijn met onze eigen waarden”, besluit Gaëtan Bolly.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details