Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Hoogperformante kunstharsen voor waterdichting en geotechnische oplossingen
De AP lift 430 wordt vaak gebruikt om verzakte spoorwegbeddingen terug te liften die veelal voorkomen bij in- en uitritten van spoorwegtunnels.

Hoogperformante kunstharsen voor waterdichting en geotechnische oplossingen

Resiplast profileert zich al jaar en dag als specialist in de productie en de ontwikkeling van kunstharsen voor de civiele industrie. Zo beschikt het Wommelgemse bedrijf met het POLYAC® vloeibaar waterdichtingsmembraan en de SPETEC® waterdichtingsproducten en geotechnische oplossingen over zeer hoogwaardige toepassingen op het vlak van waterdichting en grondstabilisatie.

SPETEC® WATERDICHTINGS-PRODUCTEN EN GEOTECHNISCHE OPLOSSINGEN

SPETEC® producten worden vooral gebruikt voor waterdichting van ondergrondse constructies en voor de conditionering van de ondergrond, grondversteviging, coagulatie, slab-lifting en chemische inkuiping. Deze producten kunnen een oplossing bieden voor tal van ondergrondse constructies die te maken krijgen met waterdrukken en waterinfiltraties of -lekken: bouwkuipbeschoeiingen, tunnelsegmenten, ondergrondse metrostations, funderingen, rioolrenovaties, kelders …

PREVENTIEVE EN CURATIEVE WATERDICHTING

De producten binnen dit segment zijn eenvoudig te installeren en bestaan vooral uit hydrofiele zwelpastas of kits en synthetische of bentonietzwelbanden. Ze zijn preventief inzetbaar voor het dichten van constructievoegen, stort- en hernemingsvoegen, voegen tussen prefab-elementen, en het dichten van openingen, buisdoorgangen en doorboringen. SPETEC® SEAL, STOP, en SEWER polyurethaan en acrylaatinjectieharsen worden curatief gebruikt. Er zijn oplossingen voor droge en vochtige scheuren, maar eveneens voor het dichten van lekken met stromend water en dit binnen de halve minuut. De technische dienst van Resiplast zorgt voor de gepaste ondersteuning.

GEOTECHNISCHE OPLOSSINGEN

Verzakte betonstructuren tot zelfs spoorwegbeddingen op beton kunnen met de slab-liftingsproducten gecontroleerd gelift worden met de SPETEC® AP LIFT PU-schuimen. Holten of niet meer gebruikte structuren, buizen en schachten kunnen worden opgevuld met het zeer expansieve SPETEC AP FILL schuim. Met de SPETEC® AP STAB en AP SOIL bodemverbeterings- en stabilisatieharsen kunnen grond- en grindbermen tot op grote diepte worden verstevigd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details