Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Jaarboek

IKO road is dé referentieleverancier voor overheden, gemeenten en aannemers in de wegenbouw

Zonemarkering-11
Compleet gamma aan wegenbouwoplossingen.

4 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

IKO road, een divisie van de IKO Group, is de totaalleverancier van producten en oplossingen voor de aanleg en de renovatie van wegoppervlakken in de breedste zin, van autowegen tot en met fiets- en voetpaden. Het bedrijf, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, onderscheidt zich door de compromisloze kwaliteit en duurzaamheid van de producten, de compleetheid van het assortiment, de technische ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van wegenbouwwerken, en de voortdurende innovatie op basis van eigen Research & Development.

IKO road staat borg voor de onberispelijke kwaliteit van al hun producten en diensten. Dit komt tot uiting in diverse certificaten uitgereikt door nationale en internationale keuringsinstanties, zoals COPRO (Vlaanderen), CE (Europa), BBA (VK) … IKO road wordt dan ook aanzien als dé referentie-leverancier voor overheden, gemeenten en aannemers in de wegenbouw.

Topsupport

IKO road zet stevig in op support door een internationaal team van specialisten, zowel bij de uitvoering op de werf als bij de opstelling van lastenboeken. Dit garandeert dat de inherente productkwaliteit ook tot uiting komt in het eindresultaat.

IKO road biedt op elk mogelijk vraagstuk een adequate oplossing.

IKO Experience Center

Patrick Jonckers, commercieel directeur bij IKO: “Recent openden we een splinternieuw IKO Experience Center in Antwerpen. Met dit vernieuwde opleidingscentrum willen we onze jarenlange ervaring en kennis nog eenvoudiger delen met bouwprofessionals. Denk hierbij aan handelaren, dakdekkers, ingenieurs, installateurs, architecten … Want uiteindelijk bouwen zij aan de toekomst van onze industrie. Vakkundig voorgeschreven, vakkundig verkocht en vakkundig geplaatst. Dat is de kern van de zaak!”

Compleet gamma

IKO road biedt een compleet gamma aan wegenbouwoplossingen aan. Patrick Jonckers: “We kunnen echt op elk mogelijk vraagstuk een adequate oplossing bieden. En dat zowel in de categorie herstelling en renovatie, voegvullingen, wapening- en waterdichtingsmembranen, betonbehandeling, markering als verfraaiing.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details