Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Inframara Lanceert Internationaal Adviesbureau voor de Bouwsector
DE INFRAMARA PARTNERS

Inframara Lanceert Internationaal Adviesbureau voor de Bouwsector

Vijf partners met samen meer dan een eeuw ervaring in de internationale bouwsector hebben besloten hun krachten te bundelen en Inframara op te richten, een adviesbureau voor de wereldwijde bouwsector. Inframara wil helpen door ervaring uit de eerste hand alsook beste praktijken te delen met klanten om de klassieke valkuilen van complexe infrastructuurprojecten te vermijden en in plaats daarvan betere resultaten te behalen op het gebied van tijd, budget en kwaliteit. Hun recept is: ervaring, vroege betrokkenheid, een coöperatieve houding in een passende contractuele omkadering, risicobeheer, value engineering en duurzaamheid.

Het verbeteren van resultaten in de wereldwijde bouwsector

De wereldwijde bouwsector wordt al lange tijd geplaagd door geschillen, vertragingen en kostenoverschrijdingen. De oorzaak van deze problemen ligt steevast in de vroege fase van een project. Door betrokkenheid van Inframara in een vroeg stadium en het bieden van één aanspreekpunt voor klanten, fungeert Inframara als vertrouwde partner die kan helpen bij het selecteren van de beste oplossing voor elk project en het verminderen van risico’s door middel van vroegtijdige samenwerking met belangrijke partijen en belanghebbenden.

KENNETH WILLEMS, INFRAMARA PARTNER

“We zijn verheugd om de lancering van Inframara aan te kondigen. Ons bedrijf streeft ernaar om de traditionele aanpak van projectinkoop in de wereldwijde bouwsector fundamenteel te veranderen door de focus te leggen op meer samenwerking en transparantie in de supply chain. Dit zorgt voor een nieuwe en verbeterde kijk op de sector, en resulteert in betere uitkomsten voor alle betrokken partijen. ” zegt Kenneth Willems, Managing Director bij Vuentica en medeoprichter van Inframara.

Ervaren team met internationale vakkennis

Het Inframara-team bestaat uit vijf partners, elk met een uitgebreide ervaring in de bouwsector: Kenneth Willems en Lieven Durt, gevestigd in België; David Kinlan, gevestigd in Australië; Lukas Goemaere, gevestigd in Panama en Jasper Verstreepen, gevestigd in Mexico. Het team heeft een schat aan internationale expertise in projectmanagement, aanbesteding, projectfinanciering, contractbeheer, duurzaamheid en operational excellence en staat klaar om hun kennis te delen met de industrie.

JASPER VERSTREEPEN, INFRAMARA PARTNER

“Bij Inframara is het ons doel om de conventionele transactionele en conflictueuse benadering van bouwmanagement te doorbreken, door ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen vanaf het begin samenwerken en de neuzen in dezelfde richting wijzen”, aldus Jasper Verstreepen, medeoprichter bij Inframara. Hij voegde daaraan toe “Wij geloven dat onze aanpak en onze plannen voor projectvoorbereiding en samenwerkend contractbeheer in de sector een blijvende verandering zullen ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat we een echt verschil kunnen maken in de wereldwijde sector.”

Inframara streeft naar een frisse benadering van de bouwsector en het bedrijf is klaar om de komende jaren een belangrijke impact te hebben voor zijn klanten. Met een focus op samenwerking en operational excellence is Inframara klaar om de uitdagingen in de bouwsector aan te pakken en betere resultaten te leveren voor alle partijen.

Vergezel Inframara bij het transformeren van de bouwindustrie. Contacteer ons of neem een kijkje op de website van www.inframara.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details