Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Innovatief registratiesyteem speelt in op behoefte van klant

Innovatief registratiesyteem speelt in op behoefte van klant

INPIEQ, specialist in funderingsmachines en bijbehorend materiaal, groeide op het gebied van data registratiesystemen in 10 jaar tijd uit tot de top 5 van de wereld. Het zelf ontwikkelde INPIEQ Data Logging (Registratie) Systeem is een innovatief systeem dat geïnstalleerd wordt op de funderingsmachine en alle gegevens van elke gemaakte paal registreert, ongeacht het type.   

INPIEQ-directeur Frank van Deursen licht het Data Registratie Systeem toe: “Het INPIEQ Registratie Systeem is ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klanten. Steeds vaker horen we dat er een tekort is aan personeel voor het installeren van de fundering, terwijl het ontzettend belangrijk is dat de fundering hypernauwkeurig uitgevoerd wordt. Dankzij ons systeem wordt het personeel ontlast en wordt de paal continu gemonitord.”

Altijd maatwerk
Het INPIEQ Registratie Systeem is gericht naar de behoefte van de klant. Frank van Deursen: “Zodra het systeem helemaal naar wens ingesteld is, wordt het door ons vakkundig geïnstalleerd op de funderingsmachine. Ons Data Registratie Systeem is geschikt voor heien, boren, trillen en drukken en registreert de gegevens van elke gemaakte paal. Vervolgens verzendt het systeem desgewenst de gegevens naar kantoor.”

INPIEQ

Heimachine van Gebr. van ’t Hek B.V. uitgerust met het INPIEQ Data Logging System.


Grote afname
Het eerste grote order is geplaatst door Gebr. van ‘t Hek B.V.  die inmiddels al meer dan 10 machines uitgerust hebben met het INPIEQ Registratie Systeem. Ted Hoffer, werkvoorbereider bij Gebr. van ’t Hek B.V., geeft aan waarom ze voor dit systeem gekozen hebben. “We waren op zoek naar een betrouwbaar en compleet registratiesysteem. Ons oude systeem had vaak last van storingen en was veel minder uitgebreid. Vorig jaar mochten we voor een project in Lelystad ongeveer 30.000 palen heien waarvan we de digitale registratie en kalendering moesten bijhouden. Op dat moment hebben we alle 12 toegepaste heistellingen voor dit project uitgerust met het INPIEQ Data Registratie Systeem. Daarnast zij we gefaseerd de registratiesystemen op onze boorkranen gaan vervangen voor het INPIEQ Data Registratie Systeem.”

Gebruiksvriendelijk
INPIEQ gaat erg ver in het personaliseren van het systeem. De wensen van de klant staan centraal en er wordt meegedacht over de juiste inrichting van het systeem. De betrouwbaarheid en compleetheid van de gegevens samen met de gebruiksvriendelijkheid van de userinterface zorgen ervoor dat het niet alleen een goed systeem is voor dataregistratie, maar ook dat onze machinisten er gemakkelijk mee kunnen werken. En dat is voor ons zeker zo belangrijk”, aldus Ted Hoffer.

INPIEQ

Het Data Registratie Systeem is geschikt voor heien, boren, trillen en drukken en registreert de gegevens van elke gemaakte paal.


De hele wereld rond
Het INPIEQ Data Registratie Systeem geniet inmiddels bekendheid in binnen- en buitenland. “In september hebben we de eerste Data Registratie Systemen geplaatst bij een nieuwe klant in Australië”, vertelt Frank Van Deursen. “Na een grondige voorbereiding en inrichting van het systeem zijn we zelf naar Australië gereisd om het daar vakkundig te installeren op de heimachine. Dat de door onszelf ontwikkelde techniek inmiddels over de hele wereld gebruikt wordt, is iets waar we natuurlijk erg trots op zijn. Onze betrokkenheid, ervaring en kennis wordt bijzonder gewaardeerd. Omdat het eigenlijk altijd maatwerk betreft, vinden we het belangrijk voldoende tijd en aandacht in onze klanten te investeren. We horen regelmatig dat klanten ons door de korte lijnen en goede communicatie een fijne partij vinden om mee samen te werken. Een mooier compliment kunnen ze ons niet geven.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details