Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
JB Qualifix: efficiënt, veilig en proper

JB Qualifix: efficiënt, veilig en proper

Van Haut nv – Stand H03

Op Techni-Mat pakt Van Haut hoofdzakelijk uit met de JB Qualifix, een innovatief product voor het bekisten van putdeksels. De klassieke methodes voor het bekisten van putdeksels stoten vaak op problemen. De afwerking heeft niet altijd de gewenste kwaliteit, het is tijdrovend en het valrisico voor arbeiders tijdens de plaatsing is nooit uitgesloten.

De JB Qualifix zorgt voor een uiterst efficiënte, veilige en propere manier van putdeksels bekisten. Zware houten, metalen bekistingen en wegwerp varianten kunnen vanaf nu worden ingeruild voor een opblaasbare bekisting. Van zodra de JB Qualifix opgeblazen is in het mangat, zorgt hij voor een perfecte afdichting. Dit zorgt ervoor dat de mangatkamer volledig beschermd wordt tegen betonresten. Schoonmaken behoort dus tot de verleden tijd.

De leeggelopen JB Qualifix wordt in het mangat geschoven. Met behulp van een kleine compressor wordt hij opgeblazen tot hij muurvast zit. Van zodra hij opgeblazen is kan het beton worden gestort. Het verwijderen van de JB Qualifix gebeurt eenvoudig door hem leeg te laten. Daarna is hij vrijwel onmiddellijk klaar voor het volgende gebruik. De putafdichting heeft een betere kwaliteit en afwerkingsgraad die bovendien langer meegaat dan bij klassieke methoden.

Van Haut is sinds 1987 leverancier van bouwmachines en bouwmaterieel. Naast betonstaalmachines, hijskranen en hoogwerkers zijn we ook reeds 30 jaar actief in de verkoop en verhuur van beschoeiingssystemen en aanverwante producten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details