Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Joskin speelt snel en efficiënt in op de behoeftes van de landbouwmachine-sector
De X-Trem2-tank, winnaar van “Machine of the Year 2020” op de Agritechnica-beurs.

Joskin speelt snel en efficiënt in op de behoeftes van de landbouwmachine-sector

In amper 50 jaar tijd is Joskin één van de grote namen in de mondiale landbouwsector geworden. Elk jaar worden zo machines in meer dan 60 landen geleverd. Francis Wiertz, Sales NL: “Dit indrukwekkende succes hebben we te danken aan de onafhankelijke familiale structuur van het bedrijf met een sterke ondernemende kracht. Gedreven door de wil om alle strategische stappen van de productie- en serviceketen intern te willen beheren, om ze te kunnen optimaliseren, is het bedrijf snel als internationale groep gegroeid.”

Joskin investeert voortdurend in de ontwikkeling van zijn machines. Sinds haar ontstaan werd Joskin vele malen genomineerd en heeft daarbij talrijke prijzen gewonnen (Machine of the Year, Inel d’or, Gouden Aar, Innvovation Award…). Francis Wiertz: “In 2020 werd onze nieuwe X-Trem2-tank nog verkozen tot Machine of the Year 2020 in de categorie logistiek op de Agritechnica-beurs. De internationaal erkende expertise van Joskin is gebaseerd op 4 kernpunten.

Onderzoek & ontwikkeling

Dagelijks werkt een multidisciplinair team van ingenieurs, tekenaars en veldwerkers aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe innoverende oplossingen. Ze doen dat door gebruik te maken van dynamische driedimensionale engineeringsoftware. Want enkel zo kan Joskin snel en efficiënt inspelen op de constante behoeften-evolutie in de sector van landbouwmachines.

Om maximale kwaliteit en afwerking van alle machines te garanderen beheert Joskin de volledige productie zelf.

Geavanceerd, hoge-precisie werktuigen

Om de beste landbouwmachines te kunnen aanbieden, zijn de fabrieken met zeer precieze, ultramoderne werktuigen uitgerust van de eerste tot de laatste productiestap. Joskin heeft ondertussen vijf productievestigingen die strategisch verdeeld zijn over het Europese continent.

Made by Joskin

Om maximale kwaliteit en afwerking van alle machines te garanderen heeft het bedrijf gekozen om de volledige productie zelf te beheren. Dankzij deze industriële organisatie ontwikkelen en produceert Joskin minstens 85 % van de componenten van hun producten zelf.

Hoogwaardige materialen

Francis Wiertz: “Voor sterkere en lichtere machines selecteren en sorteren wij zonder enige uitzondering de best mogelijke materialen. Hetzij staal met een hoge elasticiteitsgrens of Hardox. Door op die manier geen compromis te maken kunnen wij een stevige en duurzame machine garanderen. Elke keer weer!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details