Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Keerwanden beveiligen toegang tot camping
De prefabbetonnen keerwanden in Lauterbourg zijn 1,75 m hoog en 2 m breed.

Keerwanden beveiligen toegang tot camping

Hun gladde afwerking geeft hun overduidelijke functionele meerwaarde ook een esthetisch tintje. 

De prefabbetonnen keerwanden zijn 1,75 m hoog en 2 m breed. Ze volgen de natuurlijke helling van het terrein en beveiligen over een totale lengte van 82 m een voetgangerspad dat naar een camping leidt. 

Snelle en eenvoudige oplossing

CBS Beton is actief in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Of het nu gaat om overheidsopdrachten of projecten voor de industrie, de landbouwsector, de inrichting van tuinen, biogascentrales enzovoort: het gebruik van prefabbetonelementen is een snelle en eenvoudige oplossing die sterk in opmars is. Ze zijn immers vlot en makkelijk te plaatsen en vergen slechts relatief korte voorbereidingswerken. Eens de elementen op hun plek zitten, hebben ze geen onderhoud meer nodig. CBS Beton is de eerste fabrikant met een BENOR-certificaat dat garandeert dat de keerwanden voldoen aan de Belgische en Europese normen (NBN B21-132 en EN 15258).

Betrouwbare en efficiënte partner

Christophe Hanz, zaakvoerder van SATER: “We werken al enige tijd samen met CBS Beton. We hebben een uitstekende band opgebouwd. Met CBS Beton beschikken we over een betrouwbare en efficiënte partner die de leveringstermijnen respecteert, een ruim assortiment heeft en consequent is in termen van producten en prijzen. En ook technisch gezien zijn ze op de goede weg. Wanneer we hen inschakelen voor projecten hoeven we ze enkel de benodigde technische gegevens te bezorgen, zoals de krachten die op de muren worden uitgeoefend en de terreinopmeting die is uitgevoerd door de landmeter. Zij laten ons dan weten welke muur het meest geschikt is voor die specifieke toepassing.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details