Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Klantenservice, ervaring en complete ontzorging als grootste troeven

Klantenservice, ervaring en complete ontzorging als grootste troeven

Van particulieren en kmo’s tot grote bouwbedrijven en overheden: bij REMONDIS DE VOCHT kan iedereen terecht voor de meest efficiënte en duurzame afvalverwerking. Als lid van de familiale Duitse ondernemingsgroep REMONDIS, een wereldspeler op het vlak van recyclage, streeft de afvalverwerkingsspecialist naar een circulaire toekomst. “Circulaire economie zit in het DNA van het bedrijf. Samen met een verregaande klantenservice staat maximale herwinning van grondstoffen steeds centraal in ons verhaal”, vertelt Stefaan Pillen, managing director bij  Remondis De Vocht.

REMONDIS, een Duits familiebedrijf opgericht in 1934, is een van de wereldwijd grootste dienstverleners voor recycling, service en water. Op ongeveer 900 locaties op 4 continenten werken meer dan 30.000 medewerksters en medewerkers voor meer dan 30 miljoen burgers en vele duizenden bedrijven. Stefaan Pillen: “Wat REMONDIS typeert is dat het zeer sterk decentraal werkt. Op die manier behouden we nauw contact met de klant. En dat is belangrijk want dienstverlening staat bij ons centraal. Binnen België focust REMONDIS vandaag op bouw- en sloopfracties. Bouwbedrijven en aannemers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.”

Voor REMONDIS DE VOCHT is het een erezaak om kort in te spelen op de lokale behoeften van de klant. Stefaan Pillen: “En dat combineren we met een totaalpakket op het vlak van afvalverwerking. Alle soorten afvalstromen, waaronder ook gevaarlijk afval, worden door ons van a tot z behandeld. Alles draait om het kwaliteitsvol inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval. Verschillende afvalstromen kunnen bij ons aangeleverd worden of wij halen ze zelf op via afzet- of rolcontainers.”

Conforme oplossingen

Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de afvalverwerking is REMONDIS DE VOCHT een gevestigde waarde in de sector. Stefaan Pillen: “Het is een sector die zeer onderhevig is aan verandering. Zo verandert de wetgeving rond afvalverwerking zeer frequent. Bovendien heeft ieder gewest zijn eigen wetgeving. Het is voor ons als afvalverwerkingsbedrijf uiteraard cruciaal om steeds de vinger aan de pols te houden en onze klanten een conforme oplossing aan te bieden. We kijken daarom altijd samen met de klant naar de juiste en meest voordelige manier om het afval te behandelen. Niet alleen voordelig voor de klant, maar ook voor het milieu.”

Milieubewust

REMONDIS DE VOCHT zorgt ervoor dat uw afval, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. “Zo dragen we samen met de klant ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen”, vertelt Stefaan Pillen. “Voor ons is afval niet het einde, maar het begin van een (nieuw) product. Vroeger lag de focus op inzamelen en sorteren. Maar vandaag kunnen we er echt niet meer omheen. Onze grondstoffen raken uitgeput en wij vinden het onze taak om er mee voor te zorgen dat nieuwe grondstoffen gecreëerd worden dankzij een doorgedreven afvalverwerking en door het hergebruik van recyclaat bij productie van nieuwe materialen. Dat is niet alleen een meerwaarde voor ons als bedrijf, maar ook voor het milieu.”

Beste van twee werelden

Door een familiale, klantgericht aanpak te combineren met mondiale uitstraling op het vlak van capaciteit, diensten en knowhow, onderscheidt REMONDIS zich naar eigen zeggen van de concurrentie. “Ook al zijn we een wereldwijde speler, de klant staat bij REMONDIS steeds voorop”, besluit Stefaan Pillen. “Bel je vandaag naar ons, dan krijg je vandaag een container. Er zijn natuurlijk meer kleinere spelers die zo werken, maar onze grote troef is dat we ook alle soorten afvalstromen kunnen verwerken. Op die manier combineren we twee werelden. We zijn enerzijds een grote speler met heel veel mogelijkheden en anderzijds een zeer familiaal bedrijf waar iedereen altijd terechtkan. En die manier van werken realiseren vanuit in Rumst, Oostende en Stavelot. Drie sites die een perfecte uitvalsbasis vormen en dezelfde klantgerichte filosofie en flexibiliteit hanteren”, besluit Stefaan Pillen.

We zijn enerzijds een grote speler met heel veel mogelijkheden en anderzijds een zeer familiaal bedrijf waar iedereen altijd terechtkan

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details